Ympäristöterveysjaosto antaa Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen (177/2008) yleisten uimarantojen uimaveden laatuvaatimuksista ja valvonnasta 10 §:n sekä Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen (354/2008) pienten yleisten uimarantojen uimaveden laatuvaatimuksista ja valvonnasta 7 §:n mukaisesti yleisölle mahdollisuuden saada tietoa uimarantaluettelosta sekä tehdä sitä koskevia ehdotuksia ja huomautuksia.

Ympäristöterveysjaosto vahvistaa uimavesien näytteenottokalenterin sekä valvottavien uimarantojen luettelon vuosittain. Jaosto vahvistaa luettelon ja näytteenottokalenterin seuraavassa kokouksessaan 30.5.2024.

 Ennen uimakauden alkua kunnan terveydensuojeluviranomainen julkaisee luettelo Porin seudun ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen (Pori, Ulvila, Eurajoki, Harjavalta, Nakkila) yleisistä uimarannoista. Luettelosta on nähtävillä Porinassa Porin kaupungin ilmoitustaululla sekä www.pori.fi verkkosivuilla.  Kuntalaiset voivat tehdä ympäristöterveydenhuollolle ehdotuksia ja huomautuksia tulevana uimakautena valvottavien uimarantojen luetteloon kirjeitse tai sähköpostilla 13.5.2024 mennessä osoitteeseen Porin kaupungin Elinvoima- ja ympäristötoimiala/ terveysvalvonta, PL 121, 28101 Pori tai [email protected].

YHTEISTOIMINTA_ALUEEN UIMARANTOJEN SEURANTAKALENTERI 2024