Eurajoki-logo, linkki etusivulle
Tonttitarjonta2024-04-10T13:58:24+02:00
Asuminen ja ympäristö

Tonttitarjonta

Eurajoen kunta vuokraa omakotitalo- ja rivitalotontteja. Tonttien vuokraaminen tapahtuu teknisessä toimistossa sitä mukaa, kun tontteja tulee kunnallistekniikan piiriin niin, että tontille voi rakentaa. Tonttien varaamiseen tai vuokraamiseen ei ole määräaikoja.

Ensin tontti vuokrataan ja kun rakennus on vesikattovaiheessa, voi tontin ostaa omakseen tai pitää edelleen vuokratonttina. Vuokra-ajan kolmen ensimmäisen vuoden vuokrataso on hieman alempi kuin sen jälkeen. Kunta perii vuokran vuosittain loppuvuodesta.

Vapaista omakotitalotonteista voi tiedustella puh. 044 431 2524/Sami Nummi.

Vapaat yritys- ja omakotitalotontit Eurajoen eteläosassa

Lavilanmetsän asuinalue

Sijaitsee yhteiskoulun ja lukion sekä liikuntakeskuksen ja jäähallin välittömässä läheisyydessä. Myös Keskustan koulu sekä Kaharin päiväkoti ja liikuntapainotteinen päiväkoti Majakka ovat kävelyetäisyydellä.

Anuntilan alue

Sijaitsee Eurajoen eteläpuolisella kaava-alueella n. 1 km kirkolta aivan Palvelukeskus Jokisimpukan (vanhusten palvelutalo ja terveysasema) vieressä. Matkaa Keskustan koululle (luokat 1-6) ja päiväkotiin n. 2 km. Yhteiskouluun (luokat 7-9) ja lukioon matkaa n. 3 km.

Lapijoen kaava-alue, Marjastenpelto

Lapijoen asuntoalue sijaitsee n. 6 km Kirkonkylästä Raumalle päin valtatie 8 varrella. Teollisuuden Voiman ydinvoimalaitoksille on matkaa n. 12 km samoin kuin Raumalle.

Lapijoen koululle (luokat 1-6) on matkaa n. 1,5 km Olkiluodontietä.

Haja-asutusalueen tontit ja yksityisten maanomistajien tonttipörssi

Rikantilan koulun kyläyhdistyksen alueen kylien tontit

Rikantilan koulun kyläyhdistyksen alueen kylissä Rikantila, Lutta, Saari, Köykkä, Ritavuori ja Vaimala on myytävänä asuinrakentamiseen soveltuvia tontteja.

Eurajoen kunnan alueella yksityisten tarjoamat tontit ja toimitilat

Ajankohtaista

Go to Top