Eurajoki-logo, linkki etusivulle
Asuminen ja ympäristö2023-10-17T13:30:55+02:00
Asuminen ja ympäristö

Asuminen ja ympäristö

Asuminen ja ympäristö

Eurajoki on vauras ja hyvinvoiva kunta. Asukaslukumme on kehittynyt positiivisesti viimeisen kymmenen vuoden aikana. Vahvuuksiamme ovat hyvä työtilanne, alhainen veroäyri, toimivat palvelut ja turvallinen asuinympäristö.

Eurajoesta on muodostunut maamme energiatuotannon keskus. Olkiluodon voimala tuottaa jo nyt noin viidenneksen koko Suomessa käytettävästä sähköstä. Olkiluoto tuo arkeemme kansainvälistä eloa: asukasmäärään suhteutettuna Eurajoki on maamme kansainvälisin kunta.

Vakavaraisena kuntana meillä on ollut mahdollisuus kehittää palveluitamme kuntalaisen parhaaksi. Viime vuosina olemme investoineet muun muassa päiväkotirakennuksiin, liikuntapaikkoihin sekä terveydenhuoltoon ja vanhustenhoitoon.

Uskomme tulevaisuuteen on vahva. Hyvän taloustilanteemme ansiosta pystymme jatkossakin tekemään arjen sujuvuutta lisääviä investointeja. Pidämme tärkeänä, että kuntalaiset ja yritykset pääsevät vaikuttamaan keskeisiin päätöksiin. Eurajoella on hyvä elää ja yrittää.

Vapaita tontteja Eurajoella! Ensimmäiset 3 vuotta tonttivuokra on vain 18 eur/vuosi. Katso vapaat tontit https://www.eurajoki.fi/asuminen-ymparisto/tonttitarjonta/

Lue alta Salmeen perheen tarina asumisesta Eurajoella.

Ajankohtaista

Uima- ja kasteluveden laatu

Testausseloste 14.8.2023, uima- ja kasteluvesi Pappilankoski Testausseloste 16.8.2023 Lahdenperä Testausseloste 16.8.2023 Laitakari Testausseloste 16.8.2023 Pinkjärvi

11.07.2023|
Go to Top