Eurajoki-logo, linkki etusivulle
Asuminen ja ympäristö2022-02-28T11:00:07+02:00
Asuminen ja ympäristö
Etusivu/Asuminen ja ympäristö

Asuminen ja ympäristö

Asuminen ja ympäristö

Eurajoki on vauras ja hyvinvoiva kunta. Asukaslukumme on kehittynyt positiivisesti viimeisen kymmenen vuoden aikana. Vahvuuksiamme ovat hyvä työtilanne, alhainen veroäyri, toimivat palvelut ja turvallinen asuinympäristö.

Eurajoesta on muodostunut maamme energiatuotannon keskus. Olkiluodon voimala tuottaa jo nyt noin viidenneksen koko Suomessa käytettävästä sähköstä. Olkiluoto tuo arkeemme kansainvälistä eloa: asukasmäärään suhteutettuna Eurajoki on maamme kansainvälisin kunta.

Vakavaraisena kuntana meillä on ollut mahdollisuus kehittää palveluitamme kuntalaisen parhaaksi. Viime vuosina olemme investoineet muun muassa päiväkotirakennuksiin, liikuntapaikkoihin sekä terveydenhuoltoon ja vanhustenhoitoon.

Uskomme tulevaisuuteen on vahva. Hyvän taloustilanteemme ansiosta pystymme jatkossakin tekemään arjen sujuvuutta lisääviä investointeja. Pidämme tärkeänä, että kuntalaiset ja yritykset pääsevät vaikuttamaan keskeisiin päätöksiin. Eurajoella on hyvä elää ja yrittää.

Eurajoen Monen kylän elämää -kyläesite (PDF)

Vapaita tontteja Eurajoella! Ensimmäiset 3 vuotta tonttivuokra on vain 18 eur/vuosi. Katso vapaat tontit https://www.eurajoki.fi/asuminen-ymparisto/tonttitarjonta/

Lue alta Salmeen perheen tarina asumisesta Eurajoella.

Meidän perheen koti on Eurajoella (PDF)

Ajankohtaista

Vapaita tontteja Eurajoella!

Tonttivuokra ensimmäiset 3 vuotta 18 eur/vuosi. Katso lisää Meidän perheen koti on Eurajoella (PDF) tai https://www.eurajoki.fi/asuminen-ymparisto/

23.02.2021|
Ympäristöhallinnon verkkosivut
Go to Top