Eurajoki-logo, linkki etusivulle
Tarjouspyynnöt2022-01-11T08:46:03+02:00
Työ ja yrittäminen

Tarjouspyynnöt

Kaikki Suomen julkisten hankintojen tarjouspyynnöt löytyvät osoitteesta http://www.hilma.fi/ Eurajoen kunta ei ole arvonlisäverolain 8 c §:ssä tarkoitettu ostaja. Eurajoen kunnalle tehtäviin kiinteistöön kohdistuvien rakentamispalveluiden laskuihin lisätään kulloinkin voimassa olevan verokannan mukainen arvonlisävero.

Eurajoen ja Luvian kuntoportaiden rakennusurakka.

Pääurakka käsittää liiteasiakirjoissa esitetyt kohteet (Eurajoen ja Luvian kuntoportaat) kaikkine töineen, aputoimintoineen ja työmaan käyttö-, yleis- ja yhteiskustannuksineen täysin valmiiksi toteutettuna. Rakennuskohteen kaikki työt toteutetaan pääurakkana tarjouspyynnön liiteasiakirjojen mukaisesti täysin valmiiksi ja viimeistellyksi rakentaen/toteuttaen. Työt käsittävät kuntoportaiden rakentamisen suunnitelmien ja työselostuksen mukaisesti.

Eurajoen kuntoportaiden rakennuskohde sijaitsee osoitteessa Mäkitie, 27100 Eurajoki. Luvian kuntoportaiden rakennuskohde sijaitsee osoitteessa Urheilukuja, 29100 Luvia. Rakennuspaikat on esitetty tarkemmin suunnitelma-asiakirjoissa.

Urakoitsijan tulee aloittaa työt ja hankinnat heti, kun urakkasopimus on allekirjoitettu tai kun rakennuttaja on antanut kirjallisen luvan töiden aloittamiselle. Urakka-aika on 2.5.2022 – 23.6.2022.

Tarjousaika päättyy 2.2.2022 klo 12.00. Tarjoukset jätetään Kilport-järjestelmään osoitteessa https://kilport.fi.

Linkki Hilmaan

Linkki Kilportiin

Ajankohtaista

Go to Top