Eurajoki-logo, linkki etusivulle
Hallinto2023-01-04T15:34:18+02:00
Hallinto
Etusivu/Hallinto

Hallinto

Hallinto- ja taloustoimisto valmistelee valtuuston ja kunnanhallituksen käsiteltävät asiat, täytäntöönpanee päätökset sekä vastaa taloushallinnosta. Lisäksi hallinto- ja taloustoimiston tehtäviä ovat: arkistotoimi, kunnallisten ja valtiollisten vaalien hoitaminen, kirjanpito, maksuliikenne, palkanlaskenta, talousarvion ja suunnitelman valmistelu, tilinpäätöksen valmistelu, tiedotustoiminta, maankäytön suunnittelu, valtion arava- ja korkotukilainoitukseen liittyvät asiat sekä markkinointi.

Kunnanjohtajalla on kokonaisvastuu kunnan toiminnasta. Kunnanjohtaja vastaa mm. kaavoituksesta sekä toimii kunnanhallituksen esittelijänä.

Talous- ja hallintojohtajan tehtäviin kuuluu kunnanhallituksen ja –valtuuston sihteerin tehtävät. Talous- ja hallintojohtaja vastaa hallinnosta, taloudesta, henkilöstöstä ja IT-palveluista.

Ajankohtaista

Poliisin lupapalvelupiste Eurajoella 3.5.2023

Lounais-Suomen poliisi tuo lupapalvelun pop up -pisteen Eurajoelle. Pop up -piste palvelee kaikkia ajan varanneita passi- ja henkilökorttiasioissa. Palvelupiste on avoinna keskiviikkona 3. toukokuuta Eurajoen kunnanvirastolla osoitteessa Kalliotie 5, Eurajoki.

29.03.2023|

Onko kiinteistöverosi muuttunut?

Rakennusvalvonnassa suoritetaan rakennusrekisterin laadunparannusprojektia, jossa vanhoja rakennuslupia on siirretty rakennusvalvonnan järjestelmään. Samalla rakennusten tiedot on

09.03.2023|
Go to Top