Eurajoki-logo, linkki etusivulle
Yhdistykset2024-06-07T10:11:58+02:00
Vapaa-aika

Yhdistykset

Kunta pyrkii kehittää yhteistyötä yhdistysten kanssa ja niiden välillä. Tältä sivulta löydätte yhdistystoimintaa tukevaa tietoa sekä Eurajoella toimivat yhdistykset listattuna. Tallennamme tälle sivulle yhdistyksille kunnasta lähetetyt kirjeet ja tiedotteet sekä jatkossa myös yhdistysten yhteystiedot niiltä osin kuin meille on yhdistyksestä annettu lupa julkaista ne.

Toiminta- ja toimitila-avustukset

Eurajoen kunnan hyvinvointi- ja kuntakehityslautakunta jakaa eurajokelaisille yhdistyksille, seuroille ja yhteisöille sekä yleishyödyllisille yhdistyksille ja kyläyhdistyksille yhteiskunnallisen hyödyn, terveyden ja hyvinvoinnin toteuttamiseksi avustusmäärärahan, jolla tuetaan paikallista liikunta-, nuorisoja kulttuuritoimintaa.

Lisätietoja toiminta- ja toimitila-avustuksista, niiden hakemisesta, jakoperiaatteista sekä arviointikriteereistä löytyy avustusohjesäännöistä.

Ajankohtaista

Defibrillaattori tarjolla yhdistysten käyttöön:

Kunta on hankkinut yhdistysten käyttöön lainattavaksi sydäniskurin, jota on mahdollista lainata esimerkiksi yhdistysten tapahtumiin yms. Yhdistys saa defibrillaattorin lainaksi Eurajoen kunnanviraston (Kalliotie 5) infosta kuittausta vastaan. Defin varauksia voi tiedustella kunnanviraston keskuksesta, p. 02 86 941 tai käymällä paikan päällä. Neuvonta ja puhelinvaihde ovat avoinna ma-pe klo 9:00 – 12:00 ja klo 12:45 – 15:00.

Tapahtumakalenteri

Yhteystietoja

Elina Heinilä

hyvinvointikoordinaattori
044 4312 502
etunimi.sukunimi[at]eurajoki.fi

Vapaa-aika tiedottaa

Go to Top