Eurajoki-logo, linkki etusivulle
Yhdistykset2024-01-18T10:29:17+02:00
Vapaa-aika

Yhdistykset

Kunta pyrkii kehittää yhteistyötä yhdistysten kanssa ja niiden välillä. Tältä sivulta löydätte yhdistystoimintaa tukevaa tietoa sekä Eurajoella toimivat yhdistykset listattuna. Tallennamme tälle sivulle yhdistyksille kunnasta lähetetyt kirjeet ja tiedotteet sekä jatkossa myös yhdistysten yhteystiedot niiltä osin kuin meille on yhdistyksestä annettu lupa julkaista ne.

Toiminta- ja toimitila-avustukset

Eurajoen kunnan hyvinvointi- ja kuntakehityslautakunta jakaa eurajokelaisille yhdistyksille, seuroille ja yhteisöille sekä yleishyödyllisille yhdistyksille ja kyläyhdistyksille yhteiskunnallisen hyödyn, terveyden ja hyvinvoinnin toteuttamiseksi avustusmäärärahan, jolla tuetaan paikallista liikunta-, nuorisoja kulttuuritoimintaa.

Lisätietoja toiminta- ja toimitila-avustuksista, niiden hakemisesta, jakoperiaatteista sekä arviointikriteereistä löytyy avustusohjesäännöistä.

Tapahtumakalenteri

Toivomme yhdistysten ilmoittavan yleisölle avoimet tapahtumansa kunnan tapahtumakalenteriin. Ilmoittaminen on helppoa, eikä siihen vaadita rekisteröintiä. Tapahtumaa ilmoittaessa kerro tapahtuman nimi, lyhyt kuvaus tapahtumasta, milloin ja mihin aikaan ja missä tapahtuma järjestetään sekä maksaako se kävijälle jotain. Lisäksi ilmoittamisen yhteydessä kysytään yhteyshenkilön tietoja.

Ajankohtaista

Yhteystietoja

Elina Heinilä

hyvinvointikoordinaattori
044 4312 502
etunimi.sukunimi[at]eurajoki.fi

Vapaa-aika tiedottaa

Go to Top