Eurajoki-logo, linkki etusivulle
Kaljaasi Ihana ja Laitakarin virkistysalue2021-04-21T09:08:22+02:00
Matkailu
Etusivu/Matkailu/Matkailukohteet/Kaljaasi Ihana ja Laitakarin virkistysalue

Kaljaasi Ihana ja Laitakarin virkistysalue

Kaljaasi Ihana

Kaljaasi Ihana on Luvialla Satakunnassa rakennettu purjealus. Ihana rakennettiin vanhoja laivanrakennusperinteitä kunnioittaen. Aluksen suunnittelu aloitettiin vuonna 2005 ja varsinainen rakentaminen vuotta myöhemmin. Ihana laskettiin vesille 2010, neitsytpurjehduksensa se teki kesällä 2011. Sen kotisatama on Luvian Laitakari.

Kaljaasi Ihana purjehtii Luvialla luonnonkauniin Selkämeren kansallispuiston alueella toukokuusta lokakuuhun. Yleisöpurjehdukselle voi osallistua yksin, ystävien tai vaikka työporukan kanssa. Laivan voi myös varata yksityiskäyttöön koko päiväksi esimerkiksi merkkipäiväristeilylle tai rennolle iltaristeilylle asiakkaiden, työyhteisön tai ystävien kanssa.

Kaljaasi Ihana

Laitakarin virkistysalue

Laitakarin virkistäytymisalue meren rannalla sijaitsee 5 km:n päässä Luvian keskustasta. Laitakarissa sijaitsevat BarPurje -niminen ravintola, joka tarjoaa korkeatasoisia ravintola- ja viihdepalveluja, Luvian Merihelmi tarjoaa juhla- ja kokouspalveluja sekä saunomis- ja uintimahdollisudet. Urheiluseura Luvian Veto ry:n ylläpitää Laitakarin tanssilavaa, jossa järjestetään kesälauantaisin tanssit.

Bar Purje
Laitakarin tanssilava – Luvian Veto
matkailuinfon oranssi logo

Eurajoen Matkailutoimisto
Riikontie 2 (Eurajoen Portti)
27100 Eurajoki
Avoinna
ma-pe klo 10-16

Yhteystiedot
p. 044 3124 216,
matkailuinfo[at]eurajoki.fi

Asiakaspalvelu ja neuvonta
kulttuuri- ja matkailutuottaja
Emma Puosi
p. 044 312 4266

Sähköpostit
etunimi.sukunimi(at)eurajoki.fi

Ajankohtaista

Go to Top