Eurajoki-logo, linkki etusivulle
Varhaiskasvatuksen e-asiointi2023-08-23T09:55:19+02:00
Kasvatus ja opetus

Varhaiskasvatuksen e-asiointi

Tervetuloa käyttämään Eurajoen varhaiskasvatuksen eAsiointi-palvelua!

Palveluun pääset tästä linkistä varhaiskasvatuksen e-asiointi.fi.

Palvelun kautta voit asioida kunnan varhaiskasvatuspalveluissa internetin välityksellä ajasta ja paikasta riippumatta. Asioiminen tapahtuu turvallisesti salatun tietoliikenne-yhteyden kautta.

Tietoa sähköisen palvelun sisällöstä

Varhaiskasvatushakemus tulee tehdä neljä kuukautta ennen lapsen hoidon tarpeen alkamista. Jos lapsen varhaiskasvatuksen tarve johtuu äkillisestä työllistymisestä tai opiskelun aloittamisesta, hakemus tulee tehdä kaksi viikkoa ennen tarpeen alkamista. Vanhemmat voivat esittää toiveita lapselle halutusta varhaiskasvatusmuodosta ja -paikasta.

Lisätietoja tarvittaessa: vt. varhaiskasvatusjohtaja Elina Heinonen puh. 044 431 2540

Vanhemmat saavat tiedon lapsen varhaiskasvatuspaikasta ja asiakasmaksusta sähköisesti eAsiointiin, mikäli he ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa varhaiskasvatushakemuksessa ja antaneet luvan sen käyttöön. Vanhemmat saavat sähköpostiviestin saapuneesta päätöksestä.

Muuten päätökset toimitetaan postitse.

Hoitoaikojen sähköinen ilmoittaminen
Ohje lasten vanhemmille – e-asiointi

Hoitoaikojen sähköinen ilmoittamisen kautta vanhemmat ilmoittavat varhaiskasvatusyksikköön lapsen hoitopäivät ja -ajat ja ne on ilmoitettava viimeistään 1,5 viikkoa aikaisemmin keskiviikkona klo 23.55 mennessä siten, että esimerkiksi viimeistään viikon 7 keskiviikkona ilmoitetaan viikon 9 hoidontarve.

Hoitoaikojen ilmoitus lukkiutuu siis aina keskiviikkoisin. Hoito- ja vapaapäiviä saa ja kannattaa ilmoittaa enemmänkin kuin viikon kerrallaan, vaikka koko toimintakaudeksi.

Merkinnät sähköisessä ilmoittamisessa
Lapsen hoitopäivä → merkitse kellonaika
Lapsella ei hoitopäivää → valitse poissaolon syy: ennalta ilmoitettu poissaolo
Lapsella ennalta tiedetty sairauspoissaolo → valitse poissaolon syy: sairaus

Eurajoella ei käytetä muu poissaolo -merkintää
Mikäli lapsi on poissa (sairaana tai muun syyn vuoksi), ja hoitoaikojen ilmoitus on lukittu, kasvatushenkilöstö kirjaa poissalon.

Asiakasmaksulaskutus tapahtuu hoitoaikasopimuksen perusteella:
https://www.eurajoki.fi/hallinto/sahkoinen-asiointi/ Hoitoaikasopimuksen muutoksista tulee ilmoittaa lomakkeella vähintään viikkoa ennen seuraavan kalenterikuukauden alkua.

Mikäli hoitoaikasopimuksen mukaiset varatut tunnit ylittyvät, tarkistetaan maksu oikeaan maksuluokkaan.

Tarvittaessa voitte ottaa yhteyttä lapsenne varhaiskasvatuksen henkilöstöön ja esimiehiin. Yhteystiedot löytyvät nettisivuilta.

Ajankohtaista

Go to Top