Eurajoki-logo, linkki etusivulle
Kokous- ja juhlatilat2021-04-21T11:48:42+02:00
Matkailu
Etusivu/Matkailu/Palvelut/Kokous- ja juhlatilat

Kokous- ja juhlatilat

Kaukomäen työväentalo

Talo on vuokrattavissa kesäisin erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Kaukomäen työväentalo

Kuivalahden Nuorisoseurantalo

Talon voi varata niin juhliin kuin muihinkin tilasuuksiin ympäri vuoden.

Kuivalahden nuorisoseurantalo

Krikutilli

Verkkorannan kesäkoti eli Krikutilli edustaa 20-luvun klassismia. Verkkorannan kesäkoti on rakennettu 1927 ja se palveli kesäkotina vuoteen 1958. Rakennus
on nyt entisöity. Krikutilli soveltuu vierailukohteeksi, juhlien pitopaikaksi sekä esimeriksi kulttuurialojen toimintoihin, näyttelyihin ja esityksiin.
Tiedustelut
p. 050 549 7270
anu.kivini(at)gmail.com

Luvian Tasala

Seurojen talo Tasala on ympärivuotisessa käytössä. Tiloissa on helppo järjestää erilaisia tilaisuuksia, kuten perhejuhlat, illanvietot, konsertit, myyjäiset, kirpputorit, jumpat, tanssit, näyttelyt, kokoukset ja kurssit. Tiloissa toimii myös Tasalan Talviteatteri. Piha-alue on asfaltoitu ja siinä on hyvät parkkitilat. Luvian kirkko sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Tasalalta.

Luvian Tasala

Lahdenperän virkistysalueen tilat

Lahdenperän virkistysalueen tilat (takkahuone ja sauna) ovat vuokrattavissa toimintakauden aikana toukokuusta lokakuun loppuun asti.
Takkahuoneen tilaisuuksiin mahtuu maksimissaan 40 henkeä. Varusteisiin kuuluu mm. perusastiasto, projektori ja valkokangas.

Lahdenperän virkistysalueen vuokraus

Onsanpirtti

Eurajoen Metsästysseuran ylläpitämän juhlapaikka ja sauna.

Eurajoen metsästysseura

Turajärven mökki

Mökkiä vuokrataan kesäaikaan sekä kyläläisille että kylän ulkopuolella asuville.

Sydänmaan pienviljelijä- ja kyläyhdistys

Villa Lokari

Villa Lokari on tunnelmallinen juhlapaikka kuohuvan kosken kupeessa historiallisessa maalaismiljöössä, vain kävelymatkan päässä Irjanteen kirkolta. Villa Lokarissa kaikki vieraat mahtuvat samaan tilaan, ja se tarjoaa loistavat puitteet esimerkiksi häiden, sukujuhlien, merkkipäivien ja muiden juhlien pitämiseen. Myös erilaiset yritysten virkistys-, tyky- ja tyhypäivät onnistuvat näissä maisemissa hienosti. Alun perin kivirakennus valmistui meijeriksi vuonna 1926 ja nyt se on uusittu nykyajan tarpeita vastaavaksi. FresCo ravintoloiden laadukkaat tuotteet ja palvelut täydentävät elämyksen!

Fresco Ravintolat

Vuojoen kartano

Vuonna 1836 rakennettu arkkitehti C. L. Engelin suunnittelema Vuojoen kartano on suomalaisen empirearkkitehtuurin harvinainen ja upea edustaja. Vuojoen kartanon salit toimivat monipuolisena matkailu-, kokous- ja kulttuurikeskuksena.
Kartanon entisöidyssä kasvihuoneessa Orangeriassa sijaitsevat tunnelmallinen sauna ja eksoottiset viherhuoneet, tyylikkäät vierashuoneet sijaitsevat läntisessä flyygelissä ja kartanon itäisessä flyygelissä on myös kenties Suomen hienoin auditorio. Vuojoen kartanon omistaa Eurajoen kunta ja kartanossa toimii yleishyödyllinen kulttuuriperintöä säilyttämään perustettu Vuojokisäätiö.

Vuojoen kartano

Eurajoen kunnanviraston kokoushuoneet, takkahuone ja sauna

Kokoushuoneet

Eurajoen kunnanvirastosta löytyy useita eri kokoisia kokoushuoneita, jotka sopivat 10–26 henkilölle. Kokoushuoneet on varusteltu projektoreilla.

Takkahuone ja sauna

Takkahuone ja sauna sopiva 20 hengen tilaisuuksiin. Takkahuone on varusteluista löytyvät mm. jääkaappi, sähköhella, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin ja astioita.

Tilojen lisätiedot ja varaukset

Eurajoen kunnanviraston neuvonta
p. 02 86941
info(at)eurajoki.fi

matkailuinfon oranssi logo

Eurajoen Matkailutoimisto
Riikontie 2 (Eurajoen Portti)
27100 Eurajoki
Avoinna
ma-pe klo 10-16

Yhteystiedot
p. 044 3124 216,
matkailuinfo[at]eurajoki.fi

Asiakaspalvelu ja neuvonta
kulttuuri- ja matkailutuottaja
Emma Puosi
p. 044 312 4266

ts. kulttuuri- ja matkailuohjaaja
Meri-Tuuli Suorsa
p. 044 312 4260

Sähköpostit
etunimi.sukunimi(at)eurajoki.fi

Ajankohtaista

Go to Top