Eurajoki-logo, linkki etusivulle
Matkailu2023-05-05T13:23:46+02:00
Matkailu
Etusivu/Matkailu

Matkailu

Eurajoen kulttuuri- ja matkailupalvelut on koottu verkossa ensimmäistä kertaa yhteen paikkaan. Osoitteessa visiteurajoki.fi on nyt laaja otanta kunnan matkailun ja kulttuurin palveluista ja tapahtumista.

Eurajoki on pirteä 9 200 asukkaan merenrantakunta Satakunnassa, joka valloittaa monipuolisella matkailutarjonnallaan. Eurajoella on paljon nähtävää ja koettavaa; sykähdyttäviä elämyksiä, mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja aktiivista elämää.

Ainutlaatuinen kartanokulttuuri ja juureva merellisyys ihastuttavat aitoudellaan. Raikkaat merelliset tuulet houkuttelevat ulapalle ja nauttimaan meren läheisyydestä. Upeat luontokohteet kutsuvat virkistäytymään rauhalla ja hiljaisuudellaan. Paikallinen kulttuuriperintö, historia ja kulttuurikohteet kertovat mielenkiintoista tarinaa menneestä ja nykyisyydestä. Eurajoen monet viihdyttävät tapahtumat toivottavat tervetulleeksi eurajokelaiseen elämänmenoon.

Eurajoki on juuri sopivan kokoinen päiväkävijälle, vaikka nähtävää ja koettavaa riittää myös pidemmäksikin aikaa.

matkailuinfon oranssi logo

Eurajoen Matkailutoimisto
Kalliotie 5 (Kunnanvirasto, alakerta, vapaa-ajan käytävällä)

27100 Eurajoki

Yhteystiedot
p. 044 3124 216,
matkailuinfo[at]eurajoki.fi

Asiakaspalvelu ja neuvonta
matkailu- ja tapahtumatuottaja
Suvi Taitonen
p. 044 312 4425

kulttuuri- ja matkailutuottaja
Emma Puosi
p. 044 312 4266

Sähköpostit
etunimi.sukunimi(at)eurajoki.fi

Ajankohtaista

Eurajoki on avannut matkailijoille Visit Eurajoki -sivuston ja kesäksi tulevat palvelupisteet Laitakarin satamaan ja Vuojoen kartanoon

Eurajoen kulttuuri- ja matkailupalvelut on koottu verkossa ensimmäistä kertaa yhteen paikkaan. Osoitteessa visiteurajoki.fi on nyt laaja otanta kunnan matkailun ja kulttuurin palveluista ja tapahtumista.  Lisäksi Eurajoki avaa kesän ajaksi matkailijoiden neuvontapisteet Laitakarin satamaan ja Vuojoen kartanoon.

05.05.2023|

Kaunissaaressa on käynnissä kunnostamis- ja kehittämishanke

Eurajoen Kaunissaaren luontokohteelle myönnettiin vuoden 2022 lopulla Leader-tukea saaren luonto- ja virkistyspalvelujen kunnostamiseen ja kehittämiseen. Hankkeessa keskitytään olemassa olevien polkuverkostojen, opasteiden ja taukopaikkojen kunnostamiseen, Kaunissaaren ainutlaatuisen historian vaalimiseen, sekä kehittämään saaressa liikkumista ja saavutettavuutta.

03.04.2023|
Go to Top