Kesän (kesä- ja heinäkuu 2024)  liikuntasalivuorot

Kilometrikisa 2024

Tervetuloa polkemaan Suomen suurimpaan pyöräilykampanjaan 1.5–30.9. Eurajoen kunta on mukana kerryttämässä kilometrejä ja voit liittyä joukkueeseen alla olevien ohjeiden mukaan:

Mikäli olet ollut kisassa aiemmin, vanhat tunnuksesi ovat voimassa. Jos olet mukana ensi kertaa, rekisteröidy ensin käyttäjäksi, jonka jälkeen voit ilmoittautua joukkueeseen. Ilmoittautuminen kisaan käydään osoitteesta: https://www.kilometrikisa.fi/

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään joukkueen nimeä ja osallistumiskoodia!

Käytä seuraavia ilmoittautumiskoodeja:

Joukkueen nimi: Eurajoen kunta

Osallistumiskoodi: Eurajoki2024

Satakunnan liikuntastrategia on julkaistu!!

https://www.liiku.fi/yhteisty%C3%B6/rajattomasti-liikuntaa-kumppanuusverkosto/satakunnan-liikuntastrategia/

Eurajoki-pyöräily poljetaan su 5.5.2024

Katso tarkemmat tiedota alla olevasta linkistä.
https://tapahtumakalenteri.eurajoki.fi/tapahtumat/eurajoki-pyoraily/

Liiku ympäri vuoden

LiikU Haastepyöräily -kampanja käynnistyy vappuna

LiikU Haastepyöräily -kampanja järjestetään 1.5.-23.6.2024 ja kirjauksia voi tehdä pyöräillen eri pyörillä kuten, sähköpyörä, maastopyörä, citypyörä, hybridipyörä, cyclocrosspyörä, laatikko-pyörä, soveltavan liikunnan pyörät, tandempyörä, kickbike omien kilometritavoitteiden mukaan.

Kuntakisassa on kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, sekä alle ja yli 10 000 asukkaan sarjat. Pääsääntöisesti kirjaukset tehdään sovelluksen kautta, joka lähettää merkatut kilometrit suoraan kampanjan nettisivulle kuntarankingiin. Nettisivuilta voi tarkistaa kuntien suoritusmäärät reaaliajassa. Eurajoella on käytössä myös pyöräilykortti, joka toimii hyvänä vaihtoehtona, jos mobiilisovelluksen kokee haasteellisena. Pyöräilykortin voi tulostaa itselleen tästä

LiikU Haastepyöräily -kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien osallistujien kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

Liikkuen läpi vuoden -mobiilisovelluksen voi ladata ilmaiseksi Google Play – tai App Store -mobiilikaupoista ja se löytyy myös nettiversiona. Tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/haastepyoraily.

järjestetään 41:n kunnan kanssa. Kampanja alkaa vappuna 1.5., milloin kuntaranking starttaa ja alkaa keräämään kilometrejä. Kampanjan perusjakso kestää juhannukseen 23.6. asti.

Yhteystietoja

Hyvinvointipäällikkö
Jarmo Olli, p. 044 312 4267

Liikuntapaikkamestari
Jari Sundell, p. 044 3124268

Liikuntapaikkamestari
Teuvo Salmi, p. 044 4312526

Liikuntaneuvoja
Jonna Halminen, p. 044 4312531

Sähköpostit muotoa
etunimi.sukunimi(at)eurajoki.fi