Eurajoki-logo, linkki etusivulle
Hyvinvointikaveritoiminta2023-08-11T09:53:36+02:00
Vapaa-aika

Hyvinvointikaveritoiminta

Eurajoki on mukana Ikäinstituutin koordinoimassa kärkihankkeessa Voimaa vanhuuteen. Toiminnan tavoitteena on ikääntyvien (+75-vuotiaiden) terveyden edistäminen ja toimintakyvyn tukeminen terveysliikunnan avulla. Kohderyhmänä on erityisesti vielä kotona asuvat eurajokelaiset, joiden hyvinvointia, arjen sujumista ja virkeyttä on tärkeää tukea kotona-asumisen mahdollistamiseksi.

Olemme kouluttaneet vapaaehtoisia hyvinvointikavereita, jotka ovat nyt valmiita toimimaan apuna iäkkään arjessa. Hyvinvointikaverista iäkäs saa juttuseuraa, turvallisen kaverin ulkoiluun, apua osallistua lähiympäristön toimintoihin, seuraa kauppareissulle tai vaikka konserttiin. Jokainen parivaljakko määrittelee omat tapaamisensa ja toimintansa keskenään. Tavoitteena on tehdä yhdessä, lisätä iloa ja hyvinvointia sekä vapaaehtoisen että iäkkään elämään Eurajoella!

Mikäli sinulla on tarvetta hyvinvointikaverille tai tiedät henkilön, joka mahdollisesti tarvitsee tukea arkeen, ota yhteyttä Eurajoen kunnan hyvinvointipalveluihin, hyvinvointikoordinaattori [email protected], p. 044 431 2502.

Vapaaehtoiseksi hyvinvointikaveriksi?

Hyvinvointikaveritoimintaa laajennetaan yhteistyössä nyt kaikkiin Kessoten kuntiin. Näin voimme mahdollistaa yhä useammalle ikääntyneelle ilon ja onnen hetkiä. Hyvinvointikaverilla on iso vaikutus yksinäisyyden ja syrjäytymisen estämiseksi.

Kaikilla eurajokelaisilla tulisi olla mahdollisuus hyvään arkeen, ulkoiluun ja osallistumiseen kunnan eri tapahtumiin ja toimintoihin.

Voimaa Vanhuuteen viikoittaiset toimintaryhmät löydät tämän linkin takaa.

Yhteystietoja

Vesa-Pekka Leino
sivistysjohtaja
puhelin: 044 3124901
sähköposti: etunimi.sukunimi[at]eurajoki.fi

Marita Sundqvist
toimistosihteeri
puhelin: 044 3124306
sähköposti: etunimi.sukunimi[at]eurajoki.fi

Jarmo Olli
hyvinvointipäällikkö
puhelin: 044 3124267
sähköposti: etunimi.sukunimi[at]eurajoki.fi

Elina Heinilä
hyvinvointikoordinaattori
puhelin: 044 4312 502
sähköposti: etunimi.sukunimi[at]eurajoki.fi

Pirita Laivanen
hyvinvointipalveluesihenkilö
puhelin: 044 3124265
sähköposti: etunimi.sukunimi[at]eurajoki.fi

Heidi Helkiö-Mäkelä
kirjastotoimenjohtaja
puhelin: 044 4312523
sähköposti: etunimi.sukunimi[at]eurajoki.fi

Ajankohtaista

Go to Top