Eurajoki-logo, linkki etusivulle
Ohjattu liikunta2021-08-24T13:31:29+02:00
Vapaa-aika
Etusivu/Vapaa-aika/Liikunta/Ohjattu liikunta

Ohjattu liikunta

Syksyn 2021 liikuntakalenteri

Syksyn Voi hyvin-toimintaryhmät sekä yleisöluisteluvuorot käynnistyvät viikolla 36. Ryhmiin ilmoittaudutaan suoraan ryhmien ohjaajille. Tutustu monipuoliseen ryhmätarjontaan ja lähde mukaan liikkumaan.

Voi hyvin -liikuntakalenteri 2021 Syksy

Tuettua vesiliikuntaa

Lähiseudun uimahallien (Pori, Rauma, Eura, Harjavalta ja Ulvila) kanssa on sovittu, että Eurajoen pääkirjastosta (Weenertie 1) ja Luvian lähikirjastosta (Lukkarilantie 4) saa leimallisen lapun, jolla on oikeutettu saamaan 50%:n alennuksen joko sarjalipuista tai rannekkeeseen ladattavista uintikerroista uimahallin kassalla. Myös Rauman vesijumppiin voi hankkia Eurajoen pääkirjastosta leimallisen alennuslipukkeen.

Liikuntaneuvonta

Mitä on liikuntaneuvonta? Entä mitä tarkoitetaan liikunnan palveluketjulla?

Katso youtube-video, niin tiedät enemmän (siirtyy Youtubeen).

Eurajoen liikuntaneuvonnan esite (pdf)

Lisätiedot

Liikuntaneuvoja
Jonna Halminen (sijaisena Paula Niemi)
044 4312531

Terveysliikuntasuositukset

Viikoittainen liikkumisen suositus 18–64-vuotiaille kertoo terveyden kannalta riittävän viikoittaisen liikkumisen määrän ja antaa esimerkkejä liikkeen lisäämiseen arjessa. Kymmenen vuotta käytössä ollut liikuntapiirakka on samalla muuttunut aikuisten liikkumisen suositukseksi.

Viikoittainen liikkumisen suositus yli 65-vuotiaille tiivistää terveyden kannalta riittävän viikoittaisen liikkumisen määrän ja antaa esimerkkejä liikkeen lisäämiseen arjessa. Kymmenen vuotta käytössä ollut liikuntapiirakka yli 65-vuotiaille on samalla muuttunut 65+ liikkumisen suositukseksi. Ikäihmisten suosituksessa painotetaan 18–64-vuotiaiden suosituksia enemmän lihasvoimaa ja tasapainoa, joilla on vaikutusta erityisesti arjessa selviytymiseen, liikkumiskykyyn sekä esimerkiksi kaatumisten ehkäisyyn. Suositus korostaa liikkumisen monipuolisuutta. Tavoitteena on toimintakykyä ylläpitävä tai parantava liikkuminen.

Liikkumisen suositukset 65+ (pdf)
Aikuisten liikkumissuositukset (pdf)

Yhteystietoja

Vs. Liikuntaneuvoja
Paula Niemi, p. 044 431 2531

Sähköpostit muotoa
etunimi.sukunimi(at)eurajoki.fi

Ajankohtaista

Go to Top