Kesä 2024
Tänäkin vuonna voi hakea salivuoroa kesä- ja heinäkuulle Luvian yhtenäiskoulun ja Eurajoen yhteiskoulun saliin. Vuoroja jaetaan ensisijaisesti sisätiloissa harjoitettavan lajin kilpailullisten tarpeiden perusteella. Kesävuorojen hakemukset tulee tehdä viimeistään 30.4.2024 kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]
Lukukausi 2024-2025
Ensi lukukauden 2024-2025 (8.8.2024 – 31.5.2025) salivuoroja voi hakea paitsi Luvian yhtenäiskoulun, Eurajoen yhteiskoulun, Keskustan koulun, Lapijoen koulun ja Huhdan koulun liikuntasaliin niin  myös Eurajoen uuteen monitoimihalliin.
Vuorohakemuksesta tulee käydä ilmi seuraavat asiat:
*hakija (seura/järjestö/yksityishenkilö)
*vuoron käyttötarkoitus (laji) ja ikäryhmä
*mille kentälle tai liikuntapaikalle vuoroa haetaan
*mille viikonpäivälle, kellonajalle ja käyttöajalle vuoroa haetaan. Ilmoittakaa milloin teillä on tarkoitus aloittaa vuoronne käytön ja milloin ette enää salia käytä !!!
*vuoron vastuuhenkilö
Lukukauden 2024-2025 hakemukset viimeistään 30.4.2024 kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]
Huom!! Lisäksi on huomioitava, että Eurajoen kunnan salivuorojen jakoperusteissa on ohjeistettu, että seurojen vuorot jaetaan pääsääntöisesti pääseuralle, jolloin pääseuralla on vastuu jakaa vuorot jaostoilleen ja joukkueilleen.