Eurajoen kunta julkaisee kesän kynnyksellä Kesämenot & Mökkiposti 2024 (A4-kokoisen) julkaisun, johon kootaan Eurajoen alueen kesän tapahtumia sekä menoja. Julkaisu jaetaan toukokuun lopussa Eurajoen kunnan alueella joka kotiin sekä mökkiläisille, ja se julkaistaan myös sähköisenä versiona kunnan nettisivuilla.

Tapahtumatiedot tulee toimittaa viimeistään maanantaina 15.4.2024, jolloin ne ehtivät vielä mukaan tulevaan julkaisuun. Julkaisusta löytyy tapahtumakalenterilistaus, jonne listaamme kaikki tietoomme tulleet tapahtumat, Eurajoen kunnan kesäajan tietoja sekä yhdistysten, yritysten ja alueen toimijoiden ilmoituksia.

Lähetä tiedot tapahtumasta (tapahtuman nimi, aika, paikka, mahdolliset lisätiedot) osoitteeseen: [email protected]

Painovalmiit ilmoitukset tai aineistot ilmoitusta varten tulee toimittaa myös 15.4. mennessä osoitteeseen [email protected]
Yhdistyksille ilmoittaminen on maksutonta, yrityksiltä peritään ilmoituksesta maksu.

Ilmoitusten hinnat ja koot sekä muut tiedot löydät Mediakortista seuraavaa linkkiä klikkaamalla: Kesamenot_MEDIAKORTTI_2024