NEULESUUNNITTELUKILPAILU

Innokkaiden neulojien iloksi Eurajoen kunta julistaa kaikille avoimen neulesuunnittelukilpailun. Minkälaiset olisivat Eurajoen omat nimikkosukat ja -lapaset? Mitkä kuviot ja värit kuvastaisivat juuri meidän kuntaamme?

 

Kilpailun säännöt

Kilpailu avataan 8.12.2023 ja kilpailuaikaa on 29.2.2024 asti. Kilpailuun osallistujien tulee suunnitella ja toteuttaa sukkien tai lapasten neulemalli, joka kuvastaa jollakin tavalla Eurajoen kuntaan liittyviä ominaispiirteitä. Mallin tulee olla aikuisten kokoa. Kilpailuun voi osallistua vain omalla aiemmin julkaisemattomalla suunnitelmalla. Mallin tulee olla kaksi- tai kolmivärinen. Lankana käytetään villa- tai villasekoitelankaa (esim. 7 veljestä, Socki, Kivijalka). Raati valitsee kilpailuun lähetetyistä suunnitelmista kummankin sarjan voittajan. Kilpailun voittajaneuleiden mallioikeudet siirtyvät Eurajoen kunnalle. Kilpailun järjestäjällä on oikeus muokata voittavaa suunnitelmaa neuleohjeeseen soveltuvaksi yhteistyössä suunnittelijan kanssa. Eurajoen kunta julkaisee voittajaneuleiden ohjeet eri viestintäkanavillaan kaikille avoimina neuleohjeina. Kilpailun jälkeen osallistuneet työt voidaan tekijöiden suostumuksella luovuttaa hyväntekeväisyyteen paikallisten ikäihmisten iloksi ja lämmikkeeksi.

Kilpailutöiden toimittaminen

Kilpailuneule, tekijän nimi sekä yhteystiedot toimitetaan Eurajoen kunnanviraston infoon. Liitä mukaan kirjallinen neuleohje kuviopiirroksineen. Älä kuitenkaan huoli, jos et osaa laatia ohjetta, voimme tarvittaessa tehdä sen puolestasi. Kerro myös, mikä innoitti sinua suunnittelemaan Eurajoki-sukat tai -lapaset ja mitä Eurajokeen liittyviä asioita suunnitelmastasi löytyy. Merkitse mukaan tieto, saako neuleen luovuttaa kilpailun jälkeen hyväntekeväisyyteen. Ohjeen voi toimittaa myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Postitse kirjeen/paketin voi toimittaa osoitteeseen Eurajoen kunnanvirasto, Kalliotie 5, 27100 Eurajoki. Kirjoita paketin päälle tunniste ”Eurajoki-neule”. Osallistuja vastaa itse postitus- ja toimituskuluista. Kilpailutöiden tulee olla kunnanvirastolla viimeistään 29.2.2024 klo 15.

Kilpailun voittajat ja palkinnot

Kilpailussa on kaksi sarjaa: Eurajoki-sukat ja Eurajoki-lapaset. Molempien sarjojen voittaja palkitaan 100 euron mallinsuunnittelupalkinnolla. Lisäksi kaikkien kisaan osallistuvien kesken arvotaan 3 kappaletta Eurajoki-tuotepaketteja.

 

Palkintoraadin jäsenet:

Eurajoen kartanon rouva v. 2023, luokanopettaja-rehtori Minna-Mari Kares

Käsityönopettaja Mirjami Haapalahti

Nuorisovaltuuston puheenjohtaja Matias Toivola

Vanhusneuvoston edustaja Ireene Häyry

Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Ilona Sjöman

Elinvoimapäällikkö Johanna Huhtala

Alueinsinööri Jussi Elonen

Lisätietoja: Minna-Mari Kares puh. 044 312 4611

 

Kilpailun järjestää Eurajoen kunta. Lämpimästi tervetuloa osallistumaan!