Voi hyvin -toiminta 2018-05-23T11:49:59+00:00

Voi hyvin -toiminta

VOI HYVIN –MESSUT LA 3.3.2018

Perinteiset Voi Hyvin messut järjestetään Eurajoen kunnan toimesta joka toinen vuosi Eurajoen Yhteiskoululla klo 10-14.

Tänävuonna teemaksi on sovittu lähiruoka.

Messupöydän itselleen voivat varata kaikki eurajokelaiset, niin yksityiset kuin yritykset ja seuratkin. Paikkamaksuja ei ole, vaikkakin varaus on sitova. Hienoa on jos toimintasi liittyy jotenkin lähiruokaan, mutta se ei ole pakollista. Oleellista on että esittelemäsi asia tai tuote liittyy kuntalaisten hyvinvointiin.

Tarkoituksemme on tehdä Messuista Hyvinvointi-paatti jossa ihmiset voivat kulkea eri väyliä eteenpäin sen mukaan mikä heitä eniten kiinnostaa tai kiertää perinteiseen tapaan kaikki. Pyrimme luomaan erilaisia messukarttoja = risteilyohjelmia eri ikäluokille ja tästä syystä toivomme että voisit luokitella toimintasi meille ikäryhmien mukaan. Eli onko tuotteesi/ toimintasi suunnattu lapsille ja lapsiperheille, nuorille, työikäisille, varttuneelle väelle vaiko ihan kaikenikäisille.

Paikkavaraukset tehdään sähköisesti viimeistään helmikuun puoliväliin mennessä. Varatessasi täytä kaikki tiedot tarkkaan. Ilmoita myös toiveesi paikasta. Mahdollisia paikkoja on liikuntasalissa, ruokalassa (elintarvikkeet) isommat toiminnalliset pisteet eri luokissa tai sitten voit varata pisteen ulkoa. Varatessasi ilmoita toiveesi pöydän koosta (n. 60×120 tai 60×160) lisäksi tarvitsemme tiedon siitä, tarvitsetko sähköä. Järjestämme ennen messuja vielä info-illan ja lähetämme kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse tietoa muusta ohjelmasta ja aikatauluista. Tällä hetkellä mahdolliset esiintyjät ja luennoitsijat ovat vielä varmistamatta. Pyrimme kuitenkin siihen että salin lavalla on vain vähän ohjelmaa, jotta esittelijät saavat esittelyrauhan.

Tässä linkki ilmoittautumislomakkeelle: https://www.webropolsurveys.com/S/4F824441EE3E9EDE.par (kopioi linkki ja liitä netin osoitekenttään).

Lisätietoja voit toki kysellä myös Eurajoen kunnan vapaa-aikapalveluista:

Heidi Helkiö – Mäkelä p. 044 431 2502 vs. vapaa-aikapalveluiden asiakkuuspäällikkö Pirita Laivanen p. 044 312 4265 vapaa-aikakoordinaattori

Liikuntaryhmät

Ajankohtaista:

Katso tästä sekä Eurajoen kunnan että muiden järjestämät kesäjumpat.
Ryhmät ovat kaikille avoimia. Liikunnan iloa alkavaan kesään!
http://www.eurajoki.fi/2018/05/kesaajan-jumpat/

Lisätiedot
Liikuntaneuvoja
Jonna Halminen
044 4312531

Tuettua vesiliikuntaa

Lähiseudun uimahallien (Pori, Rauma, Eura, Harjavalta ja Ulvila) kanssa on sovittu, että Eurajoen matkailuinfosta (Riikontie 2 Eurajoen Portti) ja Luvian lähikirjastosta (Lukkarilantie 4) saa leimallisen lapun, jolla on oikeutettu saamaan 50%:n alennuksen joko sarjalipuista tai rannekkeeseen ladattavista uintikerroista uimahallin kassalla. Myös Rauman vesijumppiin voi hankkia matkailuinfosta 10 kortteja puoleen hintaan.

Liikuntaneuvonta

Mitä on liikuntaneuvonta? Entä mitä tarkoitetaan liikunnan palveluketjulla?

Katso oheinen linkki, niin tiedät enemmän https://youtu.be/MGfno4-DZGw

Lisätiedot
Liikuntaneuvoja
Jonna Halminen
044 4312531

Terveysliikuntasuositukset

UKK-instituutin kehittämään Liikuntapiirakkaan on kiteytetty terveysliikunnan suositus 18–64-vuotiaille. Myös yli 65-vuotiaiden terveysliikunnan suosituksesta on tehty oma liikuntapiirakkansa. Lisäksi on julkaistu useita liikuntaan liittyviä erityissuosituksia.

Viikottainen liikuntapiirakka alle 65-vuotiaille (PDF)
Viikottainen liikuntapiirakka yli 65-vuotiaille (PDF)

Asiakaspalvelu ja neuvonta

Liikuntaneuvoja
Jonna Halminen, p. 044 431 2531

Sähköpostit muotoa
etunimi.sukunimi(at)eurajoki.fi

Ajankohtaista