Eurajoki-logo, linkki etusivulle
Yhdistykset2021-06-11T14:28:25+02:00
Vapaa-aika
Etusivu/Vapaa-aika/Yhdistykset

Yhdistykset

Kunta pyrkii kehittämään yhteistyötä yhdistysten kanssa ja niiden välillä. Tältä sivulta löydätte yhdistystoimintaa tukevaa tietoa sekä Eurajoella toimivat yhdistykset listattuna. Tallennamme tälle sivulle yhdistyksille kunnasta lähetetyt kirjeet ja tiedotteet sekä jatkossa myös yhdistysten yhteystiedot niiltä osin kuin meille on yhdistyksestä annettu lupa julkaista ne.

Toiminta- ja toimitila-avustukset

Eurajoen kunnan vapaa-aikalautakunta jakaa eurajokelaisille yhdistyksille, seuroille ja yhteisöille sekä yleishyödyllisille yhdistyksille ja kyläyhdistyksille yhteiskunnallisen hyödyn, terveyden ja hyvinvoinnin toteuttamiseksi avustusmäärärahan, jolla tuetaan paikallista liikunta-, nuorisoja kulttuuritoimintaa.

Lisätietoja toiminta- ja toimitila-avustuksista, niiden hakemisesta, jakoperiaatteista sekä arviointikriteereistä löytyy avustusohjesäännöistä.

Tapahtumakalenteri

Toivomme yhdistysten ilmoittavan yleisölle avoimet tapahtumansa kunnan tapahtumakalenteriin. Ilmoittaminen on helppoa, eikä siihen vaadita rekisteröintiä. Tapahtumaa ilmoittaessa kerro tapahtuman nimi, lyhyt kuvaus tapahtumasta, milloin ja mihin aikaan ja missä tapahtuma järjestetään sekä maksaako se kävijälle jotain. Lisäksi ilmoittamisen yhteydessä kysytään yhteyshenkilön tietoja.

Ilmoita tapahtumasi tapahtumakalenteriin

Ajankohtaista

Tiedote harrastustoiminnan järjestämisestä 3.6.2021 lähtien

Klikkaamalla yllä olevaa linkkiä, löydät 3.6.2021 päivitetyt ohjeistukset harrastustoiminnan järjestämiseen.

Ohjeistus yleisötilaisuuksien järjestämiseen:

Yleisötilaisuuksia koskevat kokoontumisrajoitukset on kumottu Satakunnan alueella. Tapahtumajärjestäjän tulee suunnitella tapahtuman tuotanto ja järjestelyt siten, että yleisiä ohjeita koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi voidaan noudattaa. Konkreettisesti tämä tarkoittaa mm. käsienpesumahdollisuuksien, riittävän väljän tapahtuma-alueen sekä osallistujan hyvän ohjeistuksen järjestämistä.

Olemme koonneet yhteen huomioitavia turvallisuusohjeistuksia, joita yhdistysten tulee noudattaa yleisötilaisuuksia järjestäessä. Tapahtumaa järjestettäessä tulee tutustua seuraaviin ohjeisiin huolellisesti:

Epidemiaohjeistus Eurajoen kunnan tiloja käyttäville (08/2020):

Eurajoen kunnan tilat ovat käytettävissä yhdistysten ja eri toimijoiden tilaisuuksiin. Tilankäyttäjän on toimittava vastuullisesti ja huomioitava koronaohjeistukset toiminnassaan.

Tuorein yhdistyskirje:

Infokirje yhdistyksille kesä 2021

Yhteystietoja

Maija Penttilä

yhdistystoiminnan ja hyvinvoinnin edistämisen yhteyshenkilö

vapaa-ajan asiakkuuspäällikkö
044 4312 502
etunimi.sukunimi[at]eurajoki.fi

Vapaa-aika tiedottaa

Go to Top