Eurajoki-logo, linkki etusivulle
Yhdistykset2021-04-28T09:20:53+02:00
Vapaa-aika
Etusivu/Vapaa-aika/Yhdistykset

Yhdistykset

Kunta pyrkii kehittämään yhteistyötä yhdistysten kanssa ja niiden välillä. Tältä sivulta löydätte yhdistystoimintaa tukevaa tietoa sekä Eurajoella toimivat yhdistykset listattuna. Tallennamme tälle sivulle yhdistyksille kunnasta lähetetyt kirjeet ja tiedotteet sekä jatkossa myös yhdistysten yhteystiedot niiltä osin kuin meille on yhdistyksestä annettu lupa julkaista ne.

Toiminta- ja toimitila-avustukset

Eurajoen kunnan vapaa-aikalautakunta jakaa eurajokelaisille yhdistyksille, seuroille ja yhteisöille sekä yleishyödyllisille yhdistyksille ja kyläyhdistyksille yhteiskunnallisen hyödyn, terveyden ja hyvinvoinnin toteuttamiseksi avustusmäärärahan, jolla tuetaan paikallista liikunta-, nuorisoja kulttuuritoimintaa.

Lisätietoja toiminta- ja toimitila-avustuksista, niiden hakemisesta, jakoperiaatteista sekä arviointikriteereistä löytyy avustusohjesäännöistä.

Tapahtumakalenteri

Toivomme yhdistysten ilmoittavan yleisölle avoimet tapahtumansa kunnan tapahtumakalenteriin. Ilmoittaminen on helppoa, eikä siihen vaadita rekisteröintiä. Tapahtumaa ilmoittaessa kerro tapahtuman nimi, lyhyt kuvaus tapahtumasta, milloin ja mihin aikaan ja missä tapahtuma järjestetään sekä maksaako se kävijälle jotain. Lisäksi ilmoittamisen yhteydessä kysytään yhteyshenkilön tietoja.

Ilmoita tapahtumasi tapahtumakalenteriin

Ajankohtaista

Tiedote harrastustoiminnan rajoituksista 26.4 lähtien

Klikkaamalla yllä olevaa linkkiä, löydät ajankohtaiset ohjeistukset harrastustoiminnan järjestämiseen.

Eurajoen kunnan uusimman koronatiedotteen löydät: Koronatiedote 26.4.2021

Ohjeistus yleisötilaisuuksien järjestämiseen:

Olemme koonneet yhteen huomioitavia turvallisuusohjeistuksia, joita yhdistysten tulee noudattaa yleisötilaisuuksia järjestäessä. Tutustu ohjeistuksiin klikkaamalla:

Epidemiaohjeistus Eurajoen kunnan tiloja käyttäville (08/2020):

Eurajoen kunnan tilat ovat käytettävissä yhdistysten ja eri toimijoiden tilaisuuksiin. Tilankäyttäjän on toimittava vastuullisesti ja huomioitava koronaohjeistukset toiminnassaan.

Tuorein yhdistyskirje:

Yhteystietoja

Maija Penttilä
asiakkuuspäällikkö
044 4312 502
etunimi.sukunimi[at]eurajoki.fi

Vapaa-aika tiedottaa

Lastenleirit ja uimakoulut

Lastenleireistä ja uimakoulusta saat lisätitetoa ja voit ilmoittautua 19.4.-9.5.21 välisenä aikana vapaa-aikapalveluiden nettisivuilta https://www.eurajoki.fi/vapaa-aika/nuoriso/leirit-ja-uimakoulut-kesalla-2021/. Paikat

15.04.2021|