Eurajoki-logo, linkki etusivulle
Yhdistykset2021-12-30T09:12:31+02:00
Vapaa-aika
Etusivu/Vapaa-aika/Yhdistykset

Yhdistykset

Kunta pyrkii kehittämään yhteistyötä yhdistysten kanssa ja niiden välillä. Tältä sivulta löydätte yhdistystoimintaa tukevaa tietoa sekä Eurajoella toimivat yhdistykset listattuna. Tallennamme tälle sivulle yhdistyksille kunnasta lähetetyt kirjeet ja tiedotteet sekä jatkossa myös yhdistysten yhteystiedot niiltä osin kuin meille on yhdistyksestä annettu lupa julkaista ne.

Toiminta- ja toimitila-avustukset

Eurajoen kunnan vapaa-aikalautakunta jakaa eurajokelaisille yhdistyksille, seuroille ja yhteisöille sekä yleishyödyllisille yhdistyksille ja kyläyhdistyksille yhteiskunnallisen hyödyn, terveyden ja hyvinvoinnin toteuttamiseksi avustusmäärärahan, jolla tuetaan paikallista liikunta-, nuorisoja kulttuuritoimintaa.

Lisätietoja toiminta- ja toimitila-avustuksista, niiden hakemisesta, jakoperiaatteista sekä arviointikriteereistä löytyy avustusohjesäännöistä.

Tapahtumakalenteri

Toivomme yhdistysten ilmoittavan yleisölle avoimet tapahtumansa kunnan tapahtumakalenteriin. Ilmoittaminen on helppoa, eikä siihen vaadita rekisteröintiä. Tapahtumaa ilmoittaessa kerro tapahtuman nimi, lyhyt kuvaus tapahtumasta, milloin ja mihin aikaan ja missä tapahtuma järjestetään sekä maksaako se kävijälle jotain. Lisäksi ilmoittamisen yhteydessä kysytään yhteyshenkilön tietoja.

Ilmoita tapahtumasi tapahtumakalenteriin

Ajankohtaista

EURAJOEN KUNNAN KORONATIEDOTE 30.12.2021:

KORONARAJOITUKSET JATKUVAT 15.1.2022 ASTI

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen 29.12.2021, jossa laajat koronarajoitukset jatkuvat. Uuden määräyksen mukaisesti alaikäisten lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta voi jatkua 1.1.2022 alkaen.

Muutoin Satakunnan alueella kaikki yleisötilaisuudet sekä yleiset kokoukset sisä- ja ulkotiloissa on kielletty tartuntatautilain 58 § mukaisesti ajalla 23.12.2021-15.1.2022, henkilömääristä riippumatta.

Lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta voi jatkua 1.1.2022 alkaen. Lapsilla ja nuorilla tarkoitetaan vuonna 2004 tai sen jälkeen syntyneitä.

Edelleen on suljettuna sellaiset tilat, joissa harjoitetaan liikunta-, urheilu-, huvi- tai virkistystoimintaa. Päätös perustuu tartuntatautilain pykälään 58 g. Rajoituksista ei voi vapautua koronapassilla. Tämän mukaisesti salivuorot on peruttu ja kuntosali on pidettävä suljettuna.

AVI:n päätös ei kuitenkaan koske varhaiskasvatuksen ja oppilaitosten toimintaa, ammattiurheilemista, yksityis- tai perhe-elämää tai lakisääteisten palveluiden toteutumista. Aluehallintoviraston verkkosivuilta voi lukea ammattiurheiluksi luokiteltavan toiminnan.

Edelleen suositellaan vahvaa kasvomaskin käyttöä kaikilta yli 10- vuotiailta. Käsihygieniaan ja turvaväleihin on myös jatkossa syytä kiinnittää erityistä huomiota.

Ohjeistus yleisötilaisuuksien järjestämiseen:

Tapahtumajärjestäjän tulee suunnitella tapahtuman tuotanto ja järjestelyt siten, että yleisiä ohjeita koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi voidaan noudattaa. Konkreettisesti tämä tarkoittaa mm. käsienpesumahdollisuuksien, riittävän väljän tapahtuma-alueen sekä osallistujan hyvän ohjeistuksen järjestämistä.

Olemme koonneet yhteen huomioitavia turvallisuusohjeistuksia, joita yhdistysten tulee noudattaa yleisötilaisuuksia järjestäessä. Tapahtumaa järjestettäessä tulee tutustua seuraaviin ohjeisiin huolellisesti:

Epidemiaohjeistus Eurajoen kunnan tiloja käyttäville (08/2020):

Eurajoen kunnan tilat ovat käytettävissä yhdistysten ja eri toimijoiden tilaisuuksiin. Tilankäyttäjän on toimittava vastuullisesti ja huomioitava koronaohjeistukset toiminnassaan.

Tuorein yhdistyskirje:

Infokirje yhdistyksille kesä 2021

Yhteystietoja

Maija Penttilä

yhdistystoiminnan ja hyvinvoinnin edistämisen yhteyshenkilö

vapaa-ajan asiakkuuspäällikkö
044 4312 502
etunimi.sukunimi[at]eurajoki.fi

Vapaa-aika tiedottaa

Eurajoen voimassa olevat koronaohjeistukset

Eurajoen kunnan koronatiedote 14.1.2022: Aluehallintovirasto kieltää tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakuntien kuntien alueilla kaikki yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ajalle 16.-28.1.2022. AVI:n päätöksen mukaisesti vuonna 2003 ja sen jälkeen syntyneet lapset ja nuoret voivat jatkaa ohjattua harrastustoimintaa muuten suljetuiksi määrätyissä tiloissa.

17.01.2022|
Go to Top