Walkers2019-09-02T12:39:18+02:00

Walkers-nuorisokahvila

Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitetty ainutlaatuinen suomalainen nuorisotyön muoto, joka perustuu vapaaehtoistoimintaan. Walkers-toimintaa toteutetaan perinteisesti kahvilassa ja kadulla, mutta myös muissa nuorten toimintaympäristöissä.

www.walkers.fi ja www.asemanlapset.fi

  • Walkers-toiminnassa tuotamme nuorille turvallista ja hyväksyvää aikuisuutta.
  • Walkers-toiminta on ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, jossa innostetaan tavallisia aikuisia liikkeelle mukaan vapaaehtoistyöntekijöiksi.
  • Walkers-toimintamuoto on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta.
  • Walkers-toiminnan tarkoituksena on edistää nuorten itsenäistymistä ja kasvamista vastuullisiksi aikuisiksi. Walkersissa on nimensä mukaisesti kyse elämänasenteesta: kulkemisesta ja kulkijoiden kohtaamisesta.

A-koulutus uusille vapaaehtoisille järjestetään tarpeen mukaan. Koulutukseen pääsee täyttämällä ja lähettämällä hakulomake: Walkers A-tason waparihakulomake ja käymällä ns. alkuhaastattelussa. Kysy tarkempia tietoja nuorisopalveluista.

Eurajoen Walkers Kahvilat ovat kuin olohuone jonne naapurin lapset poikkeavat kavereidensa kanssa jutustelemaan, vaikkakin lapsia on usein 50-70 illassa.
Vapaaehtoistyöntekijät työskentelevät ryhmissä n. 3 viikon välein lähinnä perjantai-iltojen kahviloissa. Jalkaudumme tarvittaessa myös erilaisiin tapahtumiin ja toimintoihin. Kukin vapaaehtoinen on mukana omien mahdollisuuksiensa ja mielenkiintonsa mukaan vaikka joka viikko tai sitten vain satunnaisesti. (Kahviloiden aukiolot näet tästä linkistä.)

Eurajoen Walkers toiminnan ammattilaisina eli toimintavastaavina toimivat nuorisopalveluiden vakituiset työntekijät.

Lisätietoja Eurajoen Walkers kahvilatoiminnasta sekä haut vapaaehtoistoimintaan:
Walkers Eurajoen toimintavastaava Pirita Laivanen p. 044 312 4265 tai [email protected]

Ajankohtaista