Hiljalleen katoavat- valokuvanäyttely tutkii muistia, nostalgiaa, pysyvyyttä ja katoavaisuutta ihmisen ja luonnon näkökulmasta. Se pyrkii herättämään ajatuksia menneen, tulevaisuuden ja nykyhetken välisistä yhtäläisyyksistä ja siten laajentamaan ihmisen aikahorisonttia. Näyttely kietoo yhteen löydettyihin valokuviin, vanhojen koulukasvioiden kasveihin sekä arkistovalokuviin pohjautuvia teoksia.

Tommi Hakkarainen on luvialaistunut, Paneliasta kotoisin oleva valokuvataiteilija. Hänen teoksiaan on ollut esillä useissa ryhmänäyttelyissä Suomessa sekä Jyväskylän taidemuseon kokoelmissa. Tämä on hänen ensimmäinen yksityisnäyttelynsä. Töitään hän lähestyy lähes lapsenomaisella uteliaisuudella ja innostuksella. Teoksissaan hän käsittelee ihmisen suhdetta aikaan, luontoon ja itseensä.

Näyttelyn äänimaiseman on luonut @joonasahtikallio ja kuvat on tulostettu pääasiassa @luovake digipimiössä.