tiistaihin 11.4. mennessä! Eurajoen kunta julkaisee toukokuussa Kesämenot & Mökkiposti 2023 (A5-kokoisen) julkaisun, johon kootaan Eurajoen kesän tapahtumia sekä menoja. Julkaisu jaetaan toukokuun lopussa Eurajoen kunnan alueella joka kotiin sekä mökkiläisille ja se julkaistaan myös sähköisenä versiona kunnan nettisivuilla.

Tapahtumatiedot tulee toimittaa viimeistään tiistaina 11.4.2023, jolloin ne ehtivät vielä mukaan tulevaan julkaisuun. Kesämenoissa on tapahtumakalenterilistaus, jonne listaamme kaikki tietoomme tulleet tapahtumat.

Lähetä tiedot tapahtumasta (tapahtuman nimi, aika, paikka, mahdolliset lisätiedot) osoitteeseen: [email protected]

Jos Kesämenot & Mökkiposti 2023 -julkaisuun halutaan julkaistavan erillisen ilmoituksen, tulee ilmoituksen olla painovalmis ja painokelpoinen (pdf- tai kuvamuodossa). Myös painovalmiit mainokset tulee toimittaa viimeistään 11.4. mennessä [email protected] -osoitteeseen. Yhdistyksille ilmoittaminen on maksutonta, yrityksiltä peritään ilmoituksesta maksu.