POLIISIN LUPAPALVELUPISTE EURAJOELLA PERJANTAINA 10. MAALISKUUTA KELLO 9–15
Lounais-Suomen poliisi tuo lupapalvelun pop up -pisteen Eurajoelle. Pop up -piste palvelee kaikkia ajan varanneita passi- ja henkilökorttiasioissa. Palvelupiste on avoinna 10. maaliskuuta Eurajoen kunnantalolla osoitteessa Kalliotie 5, Eurajoki.
Palveluajan saa varaamalla sen etukäteen soittamalla Porin poliisiaseman lupapalvelun asiakasnumeroon 029 541 7518.

POLIISIN LUPAPALVELUPISTE EURAJOELLA PERJANTAINA 10. MAALISKUUTA KELLO 9–15
Lounais-Suomen poliisi tuo lupapalvelun pop up -pisteen Eurajoelle. Pop up -piste palvelee kaikkia ajan varanneita passi- ja henkilökorttiasioissa. Palvelupiste on avoinna 10. maaliskuuta Eurajoen kunnantalolla osoitteessa Kalliotie 5, Eurajoki.

Palveluajan saa varaamalla sen etukäteen soittamalla Porin poliisiaseman lupapalvelun asiakasnumeroon 029 541 7518.

poliisi.fi/lounais-suomen-poliisilaitos