Kesäbingo

Kesäkuun alusta lähtien kaikenikäisillä lukijoilla on mahdollisuus osallistua Eurajoen kirjastojen Kesäbingoon! Bingorivin voi muodostaa vaakaan, pystyyn tai viistoon. Palauta vähintään yhdellä bingosuoralla täytetty bingolappu kirjastoon viimeistään 31.08.2022. Kaikki kesän loppuun mennessä kupongin palauttaneet osallistuvat arvontaan.

Lukutoukan omenapuu

Lasten ja nuorten lukukampanjassa autetaan kasvattamaan syksyn omenasatoa! Omenan saa lukemalla kolme omavalintaista kirjaa ja palauttamalla osallistumiskupongin Eurajoen kirjaston toimipisteisiin. Eniten omenoita kerännyt saa lahjakortin kirjakauppaan. Lisäksi arvomme kahdelle muulle osallistujalle palkinnot.

Kilpailulipukkeita voi noutaa Eurajoen kirjastoista tai voit tulostaa lipukkeen alla olevista linkeistä. Osallistumiskupongin voi palauttaa Eurajoen pääkirjastoon tai Luvian kirjastoon.

Kesäbingo (pdf)

Lukutoukan omenapuu (pdf)