Sähköpyörä, maastopyörä, citypyörä, hybridipyörä, cyclocross pyörä, maantiepyörä, laatikkopyörä, tandempyörä, kickbike jne. Kaiken ikäisille ja tasoisille pyöräilijöille löytyy jonkinlainen polkupyörä omaan pyöräilyyn, joten nyt on hyvä aika ottaa pyörät esiin ja laittaa kaikki pyörät pyörimään!

Perinteinen Haastepyöräily -kampanja starttaa taas vappuna Lounaisessa-Suomessa 41 kunnan alueella ja huhtikuun ajan onkin voinut kokeilla Haastepyöräilyn ilmaista mobiilikirjausta, joka toimii älypuhelimessa ja tabletissa, sekä netissä.

– Pyöräilyn suosio on kasvanut viime vuosina ja siitä on tullut ympärivuotinen liikunta- ja liikkumismuoto. Tämän hetken polttoaineen hinta myös kannustaa ottamaan pyörän käyttöön esimerkiksi työmatkaliikkumisessa, kertoo LiikUn terveysliikunnan kehittäjä Juha Koskelo.

Ilmainen mobiilisovellus löytyy sovelluskaupoista

Mobiilisovellus on käyttäjille ilmainen sovellus, joka kerää ja tallentaa henkilön omat pyöräilyt, sekä lähettää merkatut kilometrit suoraan Haastepyöräilysivun kuntarankingiin, josta näkee pyöräilymäärät kunnittain reaaliajassa. Kuntakisassa on nyt kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, yli 5000 asukkaan ja yli 10 000 asukkaan sarjat.
Mobiilisovellus löytyy nyt myös sovelluskaupoista eli Google Play ja App Store -kaupoista.

– Mobiilisovelluksesta on tehty mahdollisimman helppo ja yksinkertainen sovellus, jota voi käyttää kaikenikäiset henkilöt. Ensimmäisellä kerralla kirjataan omat tiedot. Tämän jälkeen Haastepyöräilykuvake tallentuu näytölle, josta pääsee tekemään jatkossa kirjaukset helposti ja nopeasti.

Haastepyöräilylaatikot Eurajoella

Haastepyöräilykampanjaan voi tehdä kirjaukset Eurajoella myös laatikkokirjauksilla.  Laatikoiden kirjauspaikat löydät oheisista pyöräilykartoista
Luvia-pyorailykartta
Eurajoki_pyorailykartta