KOKOONTUMISRAJOITUKSET 15.2.2022 –

Lounais-Suomen Aluehallintoviranomaisen 14.2.2022 antaman päätöksen mukaan kokoontumis- tai osallistujamäärärajoituksia ei enää ole Satakunnassa. Vaikka osallistujamäärärajoituksia ei enää olekaan, tulee toiminta jatkossakin järjestää niin, että tartuntariski on mahdollisimman pieni. Hygienian ja turvavälien hyvä noudattaminen ovat edelleenkin avainasemassa.

Ohjeistus yleisötilaisuuksien järjestämiseen:

Tapahtumajärjestäjän tulee suunnitella tapahtuman tuotanto ja järjestelyt siten, että yleisiä ohjeita koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi voidaan noudattaa. Konkreettisesti tämä tarkoittaa mm. käsienpesumahdollisuuksien, riittävän väljän tapahtuma-alueen sekä osallistujan hyvän ohjeistuksen järjestämistä.

Tutustu tarkemmin Eurajoen kunnan ohjeistukseen: Ohjeistus yleisötilaisuuksien järjestämiseen

Suositus kasvomaskien käytöstä kansalaisille (siirtyy thl.fi-sivulle)