Jos sairaana et pärjää kotona, ota ensisijaisesti puhelimitse yhteys Eurajoen tai Luvian terveysasemien
lääkärinvastaanottoon arkisin klo 8–16: Eurajoen terveysasema puh. 02 677 3935, Luvian terveysasema puh. 02 677 3840.


Arki-iltoina klo 16-21 soita Harjavallan terveysasemalle puh. 02 6277 3705.
Arkisin klo 21–08 ja viikonloppuisin soita Satasairaalan päivystykseen puh. 116 117.


Epäiletkö koronavirustartuntaa?
Tee itse oirearvio OMAOLOSSA.

  • Satasairaala
  • Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä
  • Päätös; Tartuntatautilain 58 §:n mukainen päätös Satakunnan Sairaanhoitopiirin kuntien alueelle (päiv. 19.11., pdf)
    • Määräys: Aluehallintovirasto kieltää tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntien alueella kaikki sellaiset sisätiloissa järjestettävät yleiset kokoukset ja yleisötilaisuudet, joihin osallistuu yli viisikymmentä (50) henkilöä.
      Määräys on voimassa ajalla 22.11. – 22.12.2021.
    • Ohjaus; vaihtoehtoiseen EU:n digitaalisen koronatodistuksen käyttöön Jos toiminnanharjoittaja edellyttää toiminnassaan 16-vuotiaalta tai sitä vanhemmalta asiakkaalta ja toimintaan osallistuvalta yleisötilaisuuteen pääsemiseksi EU:n digitaalisen koronatodistuksen esittämistä, tässä päätöksessä asetetut osallistujamäärää koskevat rajoitukset tai osallistujien sijoittumista koskevat velvoitteet eivät koske kyseistä yleisötilaisuutta. Jos asiakas tai osallistuja ei esitä todistusta, toiminnanharjoittajan tulee evätä pääsy yleisötilaisuuteen.

Yhteystietoja: https://www.eurajoki.fi/hallinto/yhteystiedot/

Kaikki Eurajoen kunnan korona-tiedotteet