Haluaisitko kuunnella kirjaston uutuuskirjoja älypuhelimeltasi tai lukea aikakauslehtiä kotikoneeltasi? Kirjaston henkilökunta opastaa sinua Satakirjastojen e-aineistojen ja verkkokirjaston käytössä. Henkilökohtaista opastusta saa myös asiakkaille tarkoitettujen ohjelmien sekä kirjaston laitteiden, esim. monitoimilaitteen, asiakastietokoneiden ja tablettien käytössä.

Asiakkaiden digiopastus on kirjastojen lakisääteinen tehtävä. Noudatamme opastuksessa valtakunnallisia digituen eettisiä ohjeita. Viranomaiset ja julkiset tahot tarjoavat digiopastusta omien palvelujensa käytössä. Tarvittaessa ohjaamme sinut oikean tahon puoleen.

Kirjaston digitaalisten palveluiden käytön opastusta on tarjolla parillisilla viikoilla Eurajoen pääkirjastossa ja parittomina viikkoina Luvian kirjastossa perjantaisin klo 13.00-15.00 välisenä aikana. Palvelu toimii ajanvarauksella. Varaathan etukäteen ajan henkilökohtaiseen opastukseen (korkeintaan 60 min) numerosta 044 312 4293 (Eurajoki) tai 044 431 2721 (Luvia).