Ympäröivien kuntien käytössä olevat joukkoliikenteen kaupunki- ja seutuliput uudistuvat 1.8. Muutos johtuu liikennepalvelulaista, jonka myötä lipputuotteet uudistuvat valtakunnallisesti. Samalla nykyiset matkakortit vaihdetaan uusiin tunnistepohjaisiin matkakortteihin.

Satakunnan seutulipun myynti päättyy 31.7. Tilalle tulee erilaisia yhteysvälikohtaisia kausilippuja. Korvaavista kausilipputuotteista vastaavat yhteysvälien liikennöitsijät.

Lipputuotteita on saatavilla Matkahuollon toimipisteistä, matkakortteja myyviltä Matkahuolto-asiamiehiltä ja Matkakorttikaupasta. Uusien kausilippujen hinnat ovat nykyisten seutulippujen kaltaiset, mutta niiden kelpoisuudet ovat vanhoja seutulippuja rajatumpia. Uudet kausiliput kelpaavat ainoastaan lippuun merkityllä yhteysvälillä.

Lisätietoja lippu-uudistuksesta, mobiilisovelluksista ja myyntipisteistä löytyy Matkahuollon verkkosivuilta.