Luvian kirjastossa on 13.02.-10.04.2020 välisenä aikana esillä Aleksi ja Meri Korpelan, Salla Seppälän, Tuuli Seppälän sekä Soila Jokinen-Lywoodin teoksia.

Luvia INSIDE-näyttelyn avajaisia vietetään torstaina 13.02. klo 17.30 Luvian kirjastossa. Ohjelmassa mm. Aleksi ja Meri Korpela avaavat uuden lastenkirjansa Peloton Peltohiiri tekoprosessia kuvin ja sanoin.

Lämpimästi tervetuloa!

Aleksi ja Meri Korpela ovat kuvataiteilijoita, joiden esikoiskirja Peloton Peltohiiri julkaistiin syyskuussa 2019. Pariskunta asuu ja työskentelee Tampereella, mutta Aleksi on syntynyt ja asunut nuoruutensa Luvialla. 

Näyttelyssä Luvian kirjastossa on esillä Peloton Peltohiiri-kirjasarjan ensimmäisen osan kuvitusta. Peltohiiren tarinassa klassisen eläinsatu yhdistyy nykypäivän supersankaritarinoihin ja tuo ilmi aivan uudenlaisen supersankarin, pienen pelokkaan hiiren.

Lisätietoja Peloton Peltohiiri kirjasta: Aleksi Korpela p. 040 4105801