Kuivalahden vedenottamon jakelualueella on esiintynyt viime viikon lopulla sekä viikonlopun aikana muutamissa kiinteistöissä veden värjäytymää. Värjäytymä johtuu virtaussuuntien vaihtumisesta niistä tilanteissa, kun vedenottamolla on tehty korjaustöitä tai se on ollut sähkökatkojen vuoksi poissa verkosta. Toimenpiteet asian korjaamiseksi ovat käynnissä laitoksen toimesta yhdessä terveysvalvonnan kanssa.

Laitokselta lähtevä vesi on talousveden laatumääräysten mukaista, mutta mikäli havaitsee samentumaa, pyydämme ilmoittamaan siitä vesilaitoksen päivystysnumeroon 044-312 4433. Mahdollinen värjäytymä kannattaa ottaa huomioon esimerkiksi pyykkiä pestäessä. Värjäytymä poistuu vettä juoksuttamalla. Laitoksella on varotoimenpiteenä verkostossa huuhtelu käynnissä. Vesilaitos pahoittelee aiheuttamaansa haittaa.

Eurajoen vesihuoltolaitos