Luvian yhtenäiskoulun ja urheilukentän väliselle alueelle suunnitellaan aktiivipihaa, joka mahdollistaisi monipuoliset toiminnat koulupäivän aikana ja sen ulkopuolella. Valaistu aktiivipiha kannustaisi kuntalaisia liikkumaan, leikkimään, osallistumaan ja oppimaan mukavassa ympäristössä.

Vuoden 2019 talousarvioon on budjetoitu varoja tulevan liikunnallisen aktiivipihan suunnitteluun. Vanha seurakuntakoti puretaan kesän 2019 aikana ja aktiivipihan toteuttaminen on suunniteltu vuodelle 2020.

Suunnittelun pohjaksi haluamme osallistaa kuntalaisia ja kysyä teidän mielipidettä sekä ideoitanne monipuolisen ja eri sidosryhmiä palvelevan aktiivipihan toiminnoiksi. Kyselylinkki on tarkoitettu Eurajoen kunnan asukkaille ja kunnassa toimiville yhdistyksille.

Kiitos vastauksistanne!

Kyselylinkki on avoinna 24.3.2019 klo 23.59 saakka. Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/5FF292C7DC9DE3CE