Osana Voimaa Vanhuuteen-toimintaa olemme aloittamassa hyvinvointikaveritoiminnan Eurajoella

Olemme kouluttaneet vapaaehtoisia hyvinvointikavereita, jotka ovat nyt valmiita toimimaan apuna iäkkään arjessa. Hyvinvointikaverista iäkäs saa juttuseuraa, turvallisen kaverin ulkoiluun, apua osallistua lähiympäristön toimintoihin, seuraa kauppareissulle tai vaikka konserttiin. Jokainen parivaljakko määrittelee omat tapaamisensa ja toimintansa keskenään. Tavoitteena on tehdä yhdessä, lisätä iloa ja hyvinvointia sekä vapaaehtoisen että iäkkään elämään Eurajoella!

Kunta on toiminnan koordinoijana ja palkitsee hyvinvointikavereita sekä iäkkäitä tapaamisten toteuduttua.

Mikäli sinulla on tarvetta hyvinvointikaverille tai tiedät henkilön, joka mahdollisesti tarvitsee tukea arkeen, voit ilmoittaa tarpeesi ottamalla yhteyttä Eurajoen kunnan vapaa-aikapalveluihin vapaa-ajan asiakkuuspäällikköön Maija Penttilään, maija.penttila@eurajoki.fi tai 044 431 2502.

2019-02-14T13:29:24+00:0014.02.2019|Sosiaali- ja terveyspalvelut, Uutiset, Vapaa-aika|