Nuori Kulttuuri MOVES 2017-02-10T09:47:45+00:00

Nuori Kulttuuri MOVES 2017

Vuoden 2017 Nuori Kulttuuri –tapahtuman teema on tanssi

Nuori Kulttuuri Satakunnan aluetapahtuma järjestetään Eurajoella Luvian koulukeskuksessa lauantaina 18.3.17. Tapahtuma on tarkoitettu 10–20-vuotiaille tanssia harrastaville nuorille. Tapahtumassa on sarjat 10–15-vuotiaiden sekä 16–20-vuotiaiden ryhmille.

Aluetapahtumaan ei ole karsintaa, vaan osallistua voivat kaikki vähintään kolmen tanssijan ryhmät enintään 6 minuutin pituisella esityksellä. Tanssilajit ovat nykytanssi, katutanssi, show- ja jazztanssi, kansantanssi ja muut etniset tanssilajit sekä baletti, missä muista lajeista poiketen hyväksytään soolo- ja pas de deux -esitykset. Tapahtumiin eivät voi osallistua tanssin ammatillisessa koulutuksessa (2. aste ja korkeakoulu) opiskelevat.

Nuori Kulttuuri -tapahtuma on nuorille harrastajille tarkoitettu katselmus, jossa osallistujilla on mahdollisuus saada esiintymiskokemusta, kohdata toisia alan harrastajia, saada ammattimaista, rakentavaa palautetta suorituksestaan sekä elämyksiä yhdessä toisten osallistujien kanssa.

Jokainen ryhmä saa esityksestään sekä suullisen että kirjallisen palautteen raadilta, joka koostuu tanssin asiantuntijoista.

Lisäksi raati valitsee Satakunnan alueen edustajat valtakunnalliseen MOVES – tapahtumaan Rovaniemelle 26.–28.5.2017.

Lisää tietoa tapahtuman säännöistä sekä valtakunnallisesta MOVES 2017 –tapahtumasta
http://nuorikulttuuri.fi/moves/
Luvian koulukeskuksen vieressä Kaffe Almassa järjestetään lounas klo 12-14. Lounas on omakustanteinen, mutta osataksemme arvioida tarvittavaa lounaan määrää pyydämme teitä ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamaan mikäli ruokailette Kaffe Almassa. Lounaan hinta on 13 € / hlö (sis. alv 14%). Esiintyjille on myös järjestetty tila omien eväiden syömiseen.

Aluetapahtumaan ilmoittautuminen 28.2. mennessä alla olevasta linkistä.

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoja aluetapahtumasta
Mia Sajantola
Nuorisotyöntekijä
Eurajoen Vapaa-aikapalvelut
Puh. 044 431 2538
Email mia.sajantola(at)eurajoki.fi

Ajankohtaista