Ulkoliikuntapaikat ja virkistys

Frisbeegolfradat

Eurajoella on mahdollisuus frisbeegolfin pelaamiseen Luvian Porsmusan uudella frisbeegolfkentällä. Rata alkaa yhdystien alusta, St 1-huoltamoa vastapäätä olevasta metsiköstä. Frisbeegolfkiekkoja voi lainata ST 1-huoltamolta panttia vastaan. Panttimaksu kolmen kiekon setille on 10€.  Settejä on lainattavissa 15kpl. Yhdessä setissä on putteri, midari ja driveri. Setit ovat numeroitu – samassa setissä on kolme erilaista kiekkoa samalla numerolla. Palauttaessasi kaikki kiekot saat panttimaksun takaisin.

Lisäksi Eurajoen kunnan virkistysalueella Lahdenperässä on 6-väyläinen”puistorata”.

Kuntoradat

Eurajoen keskustassa on yli 5 kilometriä valaistua kuntorataa ja luontopolkuMyös Lapijoen ja Porsmusan asutusalueilta löytyy valaistu kuntorata.
Eurajoen keskustan latukartan löydät tästä.

Lahdenperän ja Laitakarin virkistysalueet

Lahdenperän virkistysalueen tilat (takkahuone, sauna ja vanha rakennus) ovat vuokrattavissa kesäaikaan. Takkahuoneen tilaisuuksiin mahtuu maksimissaan 40 henkeä. Varusteisiin kuuluu mm. perusastiasto, projektori ja valkokangas. Varaukset numerosta 044 312 4424 Lahdenperän hoitajalta yleisen saunan aikaan. Muina aikoina sähköpostilla osoitteeseen lahdenpera(at)eurajoki.fi

Pyöräily

Pyöräilyreittikarttoja kunnan alueelta löydät tästä: Eurajoki_pyorailykartta.pdf ja Luvia-pyorailykartta.pdf.

Pinkjärven retkeily- ja luontokohde

Metsähallituksen hallinnassa oleville Pinkjärven retkeilykohteen sivuille pääset tästä

Skeittiparkit

Skeittaukseen soveltuvia alueita löytyy Eurajoen liikuntakeskuksesta ja Luvian urheilukentän vierestä.
Liikuntakeskuksessa on myös Pump track-rata BMX-pyörille ja potkulaudoille.

Tekonurmi-, tennis- ja urheilukentät

Eurajoen liikuntakeskuksesta (Koulutie 1) löytyy novotan -päällysteinen 8-ratainen yleisurheilukenttä, jonka sisäpuolella on täysmittainen nurmikenttä. Lisäksi keskuksessa on hiekkatekonurmikenttä pesäpalloon ja tekonurmikenttä jalkapalloon.  Luvian urheilukentällä on kumirouhetekonurmi , jota ympäröi 400 metrin pituinen punamurskerata. Tekonurmikentät ovat paikallisille seuroille maksuttomia. Ulkopaikkakuntalaiset voivat kysellä vapaita tekonurmivuoroja liikuntapaikkamestareilta (Luvian tekonurmi/Janne Kivini 044-4312526 tai liikuntakeskuksen tekonurmi/ Jari Sundell 044-3124268). Tuntiveloitus on 35€/h (sis. alvin ja huoltorakennuksen käytön). Luvian tekonurmivaraukset 1 2017

Eurajoen liikuntakeskuksessa ja Luvian urheilukenttäalueella sijaitsevat tenniskentät ovat vuoden 2017 keväästä lähtien maksuttomasti kuntalaisten käytössä. Jos haluat yhden viikottaisen vakiovuoron jollekin kentälle pelikaudelle (2.5-30.9.) se onnistuu maksamalla 50 euron kausimaksun. Tiedustelut vapaa-ajan palvelupäällikkö 044-3124267.

Kiintorastit

Luvian pohjoisalueen kartalle on tehty kiintorastit. Hyvä lähtöpaikka näiden rastien hakuun sijaitsee Kintpolun päässä. Kiintorastikarttoja voi tiedustella  Pekka Ahtolta, puh. 044 5461319.

Asiakaspalvelu ja neuvonta

Vapaa-ajan palvelupäällikkö
Jarmo Olli, p. 044 312 4267

Liikuntapaikkamestari
Janne Kivini, p. 044 431 2526

Liikuntapaikkamestari
Jari Sundell, p. 044 312 4268

Sähköpostit muotoa
etunimi.sukunimi(at)eurajoki.fi

Ajankohtaista