Hyvinvointikaveritoiminnalla iloa ja virkeyttä arkeen

Ulkoilu ja kodin ulkopuolella tarjottavat virikkeet kuuluvat kaikkien hyvään arkeen. Ikääntymisen myötä toimintakyky heikkenee ja vanhukset tarvitsevat apua ulkoillakseen turvallisesti ja päästäkseen osalliseksi lähiseudun tapahtumista.

Eurajoella alkaa keväällä 2019 Hyvinvointikaveritoiminta, jonka avulla vapaaehtoiset hyvinvointikaverit mahdollistavat virikkeitä, elämyksiä ja yhdessäoloa ikäihmisten elämään. Vapaaehtoiset saavat maksuttoman koulutuksen alkuvuodesta 2019. Hyvinvointikaveriksi voi ilmoittautua yli16-vuotiaat, jotka haluaisivat pienellä panostuksella tuottaa hyvinvointia itselleen sekä ympäristöönsä. Tämän jälkeen kaveria kaipaavista ikäihmisistä ja vapaaehtoisista muodostetaan parivaljakoita yhteisiin toimintoihin.

Lähtisitkö sinä hyvinvointikaveriksi ulkoilemaan, kulttuurielämyksiin, kuntosalille tai vaikka kauppareissulle?

Vapaaehtoisten hyvinvointikaverikoulutus järjestetään 10.1.2019 Eurajoki-salissa. Voit ilmoittautua koulutukseen vapaa-ajan asiakkuuspäällikkö Maija Penttilälle: maija.penttila@eurajoki.fi

Lisää Hyvinvointikaveritoiminnasta vapaa-aikatoimen sivulta.

2018-12-05T14:29:51+00:0005.12.2018|Uutiset|