Eurajoen kunnassa on avoinna talousasiantuntijan toimi 1.10.2018 alkaen

Kelpoisuusvaatimuksena talousasiantuntijan tehtäviin on alempi ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistotason tutkinto. Edellytämme hyviä it-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, hyvää organisointikykyä ja kehittävää ja joustavaa työotetta.

Talousasiantuntijan tehtäviin kuuluu taloushallinnon kehittämis-, taloussuunnittelu-, kustannuslaskenta- ja raportointitehtäviä sekä kirjanpidon sisäisten asiakkaiden neuvonta ja ohjaus. Lisäksi tehtävänkuvaan kuuluu laskentatoimen tehtävään liittyvän lainsäädännön ja -ohjeiden kokonaisvaltainen ja yksityiskohtainen osaaminen. Talousasiantuntija toimii pääkirjanpitäjän työparina. Arvostamme laskentatoimen kokemusta julkishallinnon alalta.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika 6 kk.

Palkkaus kvtesn ja tva:n mukaan.

Hakuaika päättyy 24.9.2018 klo 15.00.

Hakemukset sähköisesti Kuntarekryn kautta, osoite www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja:
talousjohtaja Bella Ahto, bella.ahto@eurajoki.fi, 044 4312 530

 

2018-09-05T11:33:20+00:0005.09.2018|Uutiset|