Pöytäkirjojen nähtävilläpito 2018

Eurajoen kunnan alla mainittujen hallintokuntien tarkastetut pöytäkirjat valitusosoituksineen pidetään kuntalain 108 §:n mukaisesti yleisesti nähtävänä vuoden 2018 aikana seuraavasti:

Kunnanhallituksen varsinaiset kokoukset pidetään pääsääntöisesti kaksi kertaa kuukaudessa tiistaisin ja muulloin tarvittaessa kunnanvirastossa klo 15. Pöytäkirja on nähtävänä kokousta seuraavana maanantaina kunnanvirastossa.

Sivistyslautakunnan kokoukset pidetään pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 18. Kokouksia pidetään kunnanviraston lisäksi kouluilla ja kunnan toimipisteissä. Pöytäkirjat ovat yleisesti nähtävänä pöytäkirjantarkastusta seuraavana arkipäivänä kunnanvirastossa.

Perusturvalautakunnan kokoukset pidetään pääsääntöisesti kuukauden kolmantena keskiviikkona klo 18 kunnanvirastolla. Pöytäkirjat pidetään soveltuvin osin nähtävänä sosiaalitoimistossa kokousta seuraavana maanantaina klo 8–15.

Teknisen lautakunnan kokoukset pidetään pääsääntöisesti joka kuukauden toisena keskiviikkona ja muulloin tarvittaessa kunnanvirastossa klo 18.00. Pöytäkirjat pidetään yleisesti nähtävänä kokousta seuraavana maanantaina kunnanvirastossa.

Vapaa-aikalautakunnan kokoukset pidetään pääsääntöisesti kuukauden viimeisenä tiistaina  klo 18 kunnanvirastolla. Pöytäkirjat ovat kunnanvirastossa yleisesti nähtävänä pöytäkirjantarkastusta seuraavana arkipäivänä.

Ympäristölautakunnan varsinaiset kokoukset pidetään tarvittaessa pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 18. Pöytäkirjat pidetään yleisesti nähtävänä kokousta seuraavana torstaina klo 13–15 teknisessä toimistossa.

Viranhaltijapäätökset ovat nähtävänä kunnan verkkosivuilla.

Eurajoella 13.8.2018

Kunnanhallitus

 

2018-08-13T15:27:29+00:0013.08.2018|Kuulutukset|