Kartanon Suviehtoo & Satakunnan Laulujuhlat Vuojoen kartanolla 18.8.2017

Kartanon Suviehtoo ja Satakunnan Laulujuhlat 2017 Vuojoen kartanolla perjantaina 18.8. klo 18 eteenpäin.  Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tapahtuma levittäytyy tuttuun tapaan kartanon puistoon ja sisätiloihin samanaikaisesti. Kaikenikäisille kävijöille riittää koettavaa juhlaillan vapaapääsyisestä ohjelmasta – valinnan vaikeutta ei voine välttää.

Kartanopuistossa soivat laulu ja musiikki viimevuotista linjaa noudattaen kun Satakunnan laulujuhlat on osa Suviehtoo-ohjelmaa ja tuo tullessaan uudella tulkinnalla kaikuja vuonna 1926 Vuojoella järjestetyistä laulujuhlista. Laaja joukko kuoroja takaavat illan soljuvan koko äänirepertuaarin alalta. Illan kuluessa esiintyviä kuoroja ovat mm. Luvian mies- ja naiskuorot, Rauman ja Porin kamarikuorot, Porin naislaulajat, Soljuva, Proosit, Eurajoen mieskuoro, Sunniva-kuoro, Kauttuan mieslaulajat, Nokun-laulu ja Merikarvian naiskuoro.

Musiikki on edustettuna laajalla otannalla – yhteislaulusta taidokkaaseen kuorolauluun, vauhdikkaaseen Ukentlemen-orkesterin ukulelemusiikkiin, Länsi-Rannikon pelimanneihin ja Eurajoen torvisoittokunnan Konkareihin. Illan viimeistelee a cappella -musiikin pääsymaksullinen konsertti, jossa äänivirtuoosit Club For Five -yhtyeestä tekevät äänitaikojaan.

Suviehtoon lapsikävijöille perheineen on Suomi 100 juhlavuoden innoittamana syntynyt kuusikujalle seikkailu, jossa sukkuloidaan itsenäisyytemme vuosikymmenten läpi ilon kautta ahaa-elämyksiä kokien.

Yleisemmin kartanohistoriaan voi innostua illan elämysopastetuilla kierroksilla. Ja perinteinen Victoria-hevosvaunun kyyditys on illan perinteisiä elämyksiä. Tanssillaan vauhtia iltaan tuovat kansantanssiesiintyjät. Kesän taidenäyttelyt ovat viimeistä iltaa avoimena ja Suviehtoon myyntipöytien tarjonnasta voivat kaikenikäiset tehdä löytöjä.

 Kartanolle kannattaa saapua vatsat kurnien. Suviehtoossa herkuttelu on olennainen osa yhdessäoloa. Perinteiset grillibuffet ja kakkukahvila sekä konsertti-illanbuffet tuovat herkkusuille mahdollisuuden herkutella vaikka useampaan otteeseen.

Jos johonkin tänä kesänä vielä pitää mennä niin Kartanon Suviehtooseen. Leikkimielisimmät sonnustautuvat wanhaan ja luovat lisäelämyksiä muille tapahtumakävijöille. Kaikki ovat kuitenkin tervetulleita myös aivan sellaisenaan.

Autopaikoitus Linnamaantieltä.

 

2017-08-07T18:05:20+00:00 07.08.2017|Vapaa-aika|