Porista Uuteenkaupunkiin kulkeva bussi pysähtyy jatkossa Luvialla, Eurajoella ja Raumalla

Pori on aloittanut työmatkaliikennöinnin Uuteenkaupunkiin madaltaakseen kynnystä hakeutua Valmet Automotiven autotehtaalle töihin. 22. toukokuuta alkaen linja-auto pysähtyy myös Luvian pikavuoropysäkillä, Eurajoen pikavuoropysäkillä ja Kortelan ABC:llä Raumalla.

Bussi kulkee maanantaista perjantaihin palvellen tiettyä vuoroa. Päivän aikana ei toistaiseksi ajeta kahden vuoron kyytejä. Maanantaina ajetaan aamuvuoron mukaan. Kulloinkin ajettava vuoro sekä tarkemmat aikataulut löytyvät Porin Linjojen verkkosivuilta.

Lippua ei makseta bussissa, vaan kukin työmatkalainen ilmoittautuu bussissa olevaan listaan. Samalla työmatkalainen sitoutuu matkojen perintään palkasta kerran kuukaudessa.
Lippujen hinnat:

  • Pori: menolippu 5,20 euroa ja kuukausilippu on 170 euroa.
  • Luvia: menolippu 4,30 euroa ja kuukausilippu on 140 euroa.
  • Eurajoki: menolippu 3,30 euroa ja kuukausilippu on 110 euroa.
  • Rauma: menolippu 2,40 euroa ja kuukausilippu on 80 euroa.

Liikenne on aluksi kokeiluluoteista ajalla 8.5.2017-31.8.2017. Tänä aikana selvitetään todellinen tarve ja tarvittavat käytännön järjestelyt. Tilanne elää koko ajan ja siksi myös pysähtymisiä matkalle on lisätty. Tarjontaa voidaan kasvattaa kysynnän mukaan, johon perustuu myös kokeilun jatkuminen.

2017-05-22T05:29:13+00:0022.05.2017|Uutiset|